Vi är vanilj

Posted by: Liv

December 9th, 2013 >> Kärlek

Adrian har nu varit hos mig ett tag. Han har redan hunnit träffa stora delar av min släkt och familj och jag har visat honom var jag växt upp och gått i skolan. 

Han verkar jätteglad hela tiden och tycker det är väldigt fint i Sverige och att jag är en bra guide (det underlättar ju om man är positiv vilket han minst sagt är). Först när han kom hit verkade han så himla tafatt, inte van och lämnade över alla initiativ till mig. Egentligen tycker min inre rovdjurskvinna inte att det är så attraktivt. Jag gillar när mannen tar rodret som ni vet. :) Men jag fick påminna mig om att han ju är väldigt berest och van vid att kuska land och rike runt. Det finns inget han inte klarar. Han har själv sagt att han kan vara ganska dominant men att han gärna lägger band på sig och lämnar över befälet till tjejen. Han vill inte köra över mig (“även om det nog vore lätt gjort” som han uttryckte det). På så sätt får ju jag också utrymme att växa, så det är ju fantastiskt egentligen. :D  Adrian och jag har ALLTID så trevligt och okomplicerat ihop.

Hittills har alla i familjen och vännerna tyckt superbra om Adrian. Det enda jobbiga är att folk verkar vilja ha honom för sig själv och ta över allt prat med honom. Men det är okej, jag förstår att man vill tjöta med min karl. ;) Han är ju så himla lättpratad. Så han blev populär. 

De tycker också det är intressant att höra om Älsklingsland och hur det är med saker och ting där (även om jag vet att många inte gillar Älsklingsland så som jag gör). Som tur var tyckte Adrian att alla var mycket trevliga och var så glad att träffa dem. Alla mina vänner har uppfört sig helt annorlunda nu jämfört med när Hampus var där. De flesta tyckte nog han var en knepig figur. :) Han var väl sur och tyst och tråkig helt enkelt och till slut orkar folk inte anstränga sig. Lustigt hur ens framtoning och attityd kan ha sådan stor påverkan på människor, de är ju desamma nu som när jag var ihop med Hampus. Hela den grejen gör mig också övertygad om att jag valt rätt man. 

Sexet sen då… Ja, det är super! Men det är väldigt vanilj och inte så intressant egentligen. Det är bara det att vi gillar varandra så mycket att vi inte behöver spejsa till det så mycket. Hans kuk är galet skön helt enkelt och passar helt perfekt i min fitta. Men jag ska försöka skriva mer om det eftersom jag veeet att detta ju i första hand är en sexblogg. ;)

This entry was posted on Monday, December 9th, 2013 at 11:33 am and is filed under Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
10 Responses to “Vi är vanilj”

Vanilj är en trevlig krydda! :-)
Ni kan väl växla vem som tar befälet över skutan, det kommer nog med tiden ,Liv.
Han kan säkert få liv i din inre rovdjurskvinna på något sätt.

Håller med Linus, vanilj är väll supertrevligt :P . Dessutom så kan ni ju börja experimentera lite mer sedan när alla känslorna lugnat ner sig :)

Instämmer med föregående talare. Det är ju en styrka att inte vara tvungen att hitta på värsta avancerade grejerna redan från början, utan att det räcker med att vara nakna tillsammans för att bli helt till sig. Då har man ju lite “utvecklingsmarginal” när det börjar bli mer stabilt, sen.

Ja det är ju finfint egentligen. Fast kanske lite tråkigt för er som läser bloggen. ;)

Tråkigt :(

Jag vet, lite trist för bloggen kanske, men jag får min dröm uppfylld… :)

Upp med en film när ni tycker om varandra under täcket nu.

Just det, jag och Hampus försökte filma oss men det blev bara mörkt upptäckte vi sen. :(

En film med Adrian, tänkte jag på.

gör ngt kul nu Liv..

Puss

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>