Sexiga lärdomar

Posted by: Liv

November 28th, 2013 >> Killar, Kärlek, Sex

Av varje partner, KK, one night stand och “bara kompis” kan man lära sig någonting. Oftast är det av de jobbigaste relationerna man lär sig mest. No pain no gain, eller hur? ;)

Så nu tänkte jag göra en liten lista på vad jag lärt mig av olika killar. Hoppas ni kan bli inspirerade!

Hampus:

Sexuellt: Han lärde mig vad sex var. Jag svär, jag visste inte innan. Att sex inte bara var “skynda nu innan jag slaknar, oj hoppsan jag kom visst”. Dessutom första analsexet, första slicka en killes rumpa, första gången jag rökte vissa grejer i samband med sex, första seriösa sexleksaksexet, första hårda smisket under samlag, första inspelade porrfilmen tillsammans. Och säkert något mer jag inte kommer på nu. :)  

Förhållandet: Om det är en kamp så är det fel. En kärleksrelation ska inte vara som en ständig uppförsbacke. 

Benny:

Sexuellt: Att man kan ha B-kupa och klä sig i klänningar som kille. Utöver det gilla bajssex… Och ändå älska sig själv. Det finns nästan ingenting att skämmas för om du bestämmer dig för det. Sådan var han, den käre Benny. 

Förhållandet: Att det finns människor som till stor del saknar moral, ryggrad, samvete och omtanke. Ibland är det bättre att lita till sin instinkt än sitt sunda förnuft. Om du misstänker att du är förd bakom ljuset så det skriker om det, så är det nog så.

Henke:

Att om man ska festa så kan man lika gärna köpa dyr öl eftersom det är godare. Varför snåla och dricka fulöl när livet är så kort? 

Seriöst, detta var det enda jag lärde mig av honom fastän vi var tillsammans aplänge. :)

Robin:

Sexuellt: Varför inte knulla, sen suga, sen knulla lite mer, sen slicka, sen smekas en stund, sen suga lite till… Osv. Du kanske lätt slaknar, lätt blir öm eller kommer för snabbt. Men gör dina svårigheter till en fördel. Låt dem inspirera dig till att få det ännu skönare i sängen. 

Förhållandet: Att när en kille kritiserar en så säger det ofta något om honom själv (gäller såklart tjejer också!). Inte sällan anklagar människor andra för sånt som egentligen gäller dem själva. T.ex. Robin trodde alla krämpor som folk klagade över var psykiska. Om hans kompis hade ont i magen så sa Robin: “Men det sitter nog mest i huvudet.” Var det inte typiskt då att när jag berättade att min pappa fick hjärtmuskelinflammation så trodde Robin några dagar senare att han också hade fått det! Han verkade t.o.m. smått hypokondrisk. Det är lustigt hur ofta det här stämmer, att folk anklagar en för saker som i högsta grad stämmer på dem själva. Pröva uppmärksamma detta så får ni se!

Sen lärde jag mig att om man känner så här för en kille:

Så är det läge att fundera på vad sjutton man håller på med! “I even painted my toenails for you”, liksom… Jupp, jag känner mig träffad. ;)

Men kanske det viktigaste av allt som Robin lärde mig var att det är en superbra idé att dejta äldre män. Jag hade snöat in på tanken att hitta någon jämnårig men han fick mitt sinne att öppnas. Om han inte gjort det hade jag förmodligen inte träffat Adrian! 

Mer om mig och Adrian i nästa inlägg. 

This entry was posted on Thursday, November 28th, 2013 at 8:22 pm and is filed under Killar, Kärlek, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
9 Responses to “Sexiga lärdomar”

Provrums Robin med Satellit Lena.
Vad är fulöl, Liv? :-)
Är livet för kort för en fulöl kanske?
Puss på dig :-)

Fulöl är typ Sofiero, de där blåa burkarna som kostar en tia eller nåt. Och så Kung starköl. :)

Okej.
Det menas att det är billig öl då eller?
Gillar du öl eller dricker du vin, eller kanske ett glas mjölk?

Har du dildos av alla dina killar, Liv?
Tror det finns man kan göra avgjutning “Clone a willy” tror jag det heter.
:-)
Kunde du ha en för varje dag om året :-)
Puss! <3

Roligt inlägg tror jag härmar dig och skriver ett eget ;) .

Jaaaa! Ser fram emot det, Brittfitta!

Linus: Det vore nåt det! Man skulle ha dem i flaskor med terpentin som ett sånt där skumt labb.

Billig… Hmm, nja men iaf inte så god eller smakrik öl, kvalitén har fått ge vika för pris. För såna som bara vill bli fulla och inte njuta av den goda smaken. (Insåg just att det kan appliceras även på sexpartners.)

Okej.
Eller öl som inte smakar så mycket gjort enbart för att bli ful.
Ungefär som att jämföra Konsum och Överskottsbolaget.
Jag handlar hellre på Konsum än på ÖB ska tilläggas.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>