Duschknull

Posted by: Liv

October 20th, 2013 >> Knull

Vi hade en hel dag för oss själva då vi tog en lång promenad, åt god mat och drack drinkar och vin. Han har stora cocktailglas och ett barskåp så vi kan testa en massa nya, goda cocktails. 

Efter promenaden hoppade vi in i duschen tillsammans. Efter vi var rena och snygga hintade jag om att jag ville ha sex. Han fick springa ut i sovrummet helt drypande blöt och hämta kondomer och glidmedel. Jag böjde mig ner över den lilla utbyggnaden i duschkabinen för att visa honom att jag ville att han skulle komma in i mig bakifrån. Vattnet ångade runt omkring oss och Adrian tog mig hungrigt. Som vanligt var han snäll och försiktig men ändå bestämd och målmedveten i sina stötar. Jag tog tag i duschhyllan och pressade min rumpa mot hans skrev gång på gång, lutade mig framåt för att hans kuk skulle kunna glida ännu längre in. 

Efter han var klar fortsatte han med att smeka mig. Hans händer är underbara, inte för hårdhänta och inte för försiktiga. Jag tog tag i hans huvud på vardera sidan, smekte hans kinder och styrde honom ner mot mitt underliv. Vattnet stängde jag av så han skulle kunna andas. Dessutom, inte första gången jag sexat i duschen med en kille tills varmvattenberedaren blivit tom, hehe. Han gick ner på mig, stod där på knä med händerna kramandes mina skinkor och slickade för allt han var värd. Jag blev helt varm inuti för en sekund innan orgasmen sköljde över mig. Jag släppte alla hämningar och vrålade ut min njutning. Vilket eko, inget fel på akustiken i Adrians badrum alltså! Damn! 

This entry was posted on Sunday, October 20th, 2013 at 9:40 am and is filed under Knull. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
9 Responses to “Duschknull”

Adrians lilla dusch Lolita! :-)
Det hördes hit :-)

:-)

Kan man inte få se en film från dina sexäventyr!

Stackars Adrian, han får dig att må som en prinsessa(?) men måste ändå springa efter kondomer för att komma till…

Linus: Oj hördes det ända till dig. Eeeee. >_<
Har försökt att filma men det blev bara svart.

Simon: Han stod närmast och åtog sig (och har mindre hår som kan droppa). ;)

Duschkul med Snoddas!
Får han aldrig ta dig utan kondom?
Snoddas var Sveriges sämsta artist, slog igenom i radioprogrammet Karusellen med Flottarkärlek.
Kallades Snoddas för hans pappa sålde kondomer för övrigt :-)

Oh God in heaven, varför har du en blogg om ditt sexliv? Helt sjukt

Haha och hur kommer det sig att DU är inne och läser en blogg om mitt sexliv? Helt sjukt!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>