Killar nu och då

Posted by: Liv

September 23rd, 2013 >> Killar, Kärlek, Suga av

Nu har Adrian och jag varit på vår första lilla resa tillsammans. Han bjöd med mig och betalade allt, verkligen allt. Snacka om kulturkrock. Vi hade en helg i ganska mycket lyx med fina omgivningar och god mat.

När jag kom till den här platsen som jag för första gången besökte tillsammans med Benny så kände jag en enorm tacksamhet till honom. Benny var den första att introducera mig till Älsklingsland och den första jag blev kär i därifrån. I många år har jag fnyst åt honom för att han bedrog mig (och lite till). Sett ner på honom, tyckt illa om honom. Men egentligen… Egentligen har jag ju honom att tacka för allt. För allt jag fått uppleva, för att mitt liv nu kanske håller på att förändras. Plötsligt ramlade polletten ner och jag insåg att livet skulle bli rikare om man såg människor som läromästare, som att de fyller en funktion. Sen om de beter sig som rövar så går man naturligtvis vidare. Men i många fall står man inte lottlös för det! Benny betedde sig som en gris (och inte bara mot mig), men han gjorde allt detta möjligt!

*Skrapljud på grammofonskiva* Men så ringde Hampus precis när vi kommit fram, jag och Adrian. Varför just då? Han ringde och ringde och jag stängde av telefonen. Hampus blev misstänksam och arg och senare på Facebook skrev han “Adjö Liv!” Okej då, det får väl vara adjö. Jag orkar inte bli kontrollerad. 

Vi gick en shoppingrunda. Adrian pekade på rosa barnkläder. “Titta, där är nåt för dig!” sa han retsamt. “Ditt jävla pervo!” sa jag och vi skrattade. Vi gick runt och tittade på vackra saker och bara lärde känna varandra allt mer. På kvällen sa han att han älskar mig. Jag älskar honom med. Det är som om jag velat säga det varje gång han kysst mig på senaste tiden. Uppenbarligen han också! 

Nästa morgon sög jag av honom. Jag har ju som ni vet en hel arsenal av tricks men jag behövde inte använda så många på honom. Det var inte svårt att få honom att komma, jag sög bara väldigt hårt. Han sa “Gud” hela tiden. Bra betyg? ;)

This entry was posted on Monday, September 23rd, 2013 at 2:45 pm and is filed under Killar, Kärlek, Suga av. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response to “Killar nu och då”

Håller helt med dig. Oavsett hur dåligt en person behandlar en så lär man sig alltid något och går därifrån med fler kunskaper!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>