Naughty by nature

Posted by: Liv

July 29th, 2013 >> Analsex, Sexfantasier

Jag ringde till Adrian och vi pratade en stund. Han kan verkligen få mig lugn, hans röst är som bomull. Han berättade lite roliga grejer också så jag fick skratta lite. Jag har ju haft det lite stressigt på sistone. 

Efter ett mail för några dagar sedan inser jag att han nog kan vara ganska naughty bara det att han inte har provat så mycket inom sex (han verkar ha haft utomordentligt försiktiga flickvänner om man säger så). Han sa nu öppet att han skulle vilja testa analt och verkade även ha gillat att jag nuddade vid hans bakdel (måste varit väldigt subtilt för jag gör inget sånt utan att känna starkt medgivande från den andre). :) Han kunde även tänka sig att bli bunden och binda. 

Jag fick videos skickade till mig med hans unge. Hon verkade så himla gullig och snäll. Typ som i någon sorts idyll. Bara helt glad och gick omkring och lallade väldigt lugnt! Hahaha! Hon brås på far sin. 

Haha, jag har hittat guld i form av Tubegalore.com som är en samlingsplats för gratis nätporr. Min drift är just nu riktigt stark och jag får lust att glo på en massa snuskigt. Nästan beroendeframkallande. Finns en massa mysiga filmer med gammaldags fostran och bestraffning och det är det jag gillar mest. Snygga tjejer som blir smiskade och paddlade. :) Men även tjejer som ger killar analsex, snygga bögar som har sex, äldre man med yngre tjej m.m. Usch, vad jag är snuskig! Ibland tänker jag att jag fan är störd i huvudet men sen tänker jag på Yak. Jag har ju ingenting på honom liksom. ;) Jag försöker bejaka det, njuta av det och skratta åt det. 

This entry was posted on Monday, July 29th, 2013 at 2:00 am and is filed under Analsex, Sexfantasier. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
8 Responses to “Naughty by nature”

Är det en Yak i Nepal?

Liv, kan inte Henke med flickvän komma över då och smeka dig?
Kan ni ha en trekant?

Du har väl så mycket män du kan ringa?

Najs länk!
Nu ska jag kasta ut tjejen och låsa in mig resten av veckan och bara dra i struten. Skillnaden mellan samlag och onani är att det ena gör man med någon man älskar…

Den sidan var inget vidare!
Kom upp massa fönster hela tiden.
Gör du det, Daniel, på med stjärngossestruten!

lobstertube.com

där har du en bra sida! :)

Redirectar inte den bara till samma sajt som Tubegalore då?

Hej Liv,

Jo det verkar lite som om det är samma skrot och korn efter att ha gett tubegalore en chans :)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>