Var är g-punkten?

Posted by: Liv

July 9th, 2013 >> Analsex, Suga av

Vi bestämde oss för att fortsätta med analexperimentet. Jag tror kanske inte att vi hittade hans g-punkt/prostata förra gången men vi ville gärna. Så i stället för den kanske lite väl dramatiska g-punktstaven (för kvinnor) så tänkte vi att vi skulle testa med mitt gamla hederliga finger. 

Sagt och gjort. Han intog återigen en bekväm ställning på rygg i sängen och försökte slappna av. Fram med glidmedlet igen och mina fingrar oljades in ordentligt. Jag smekte hans kuk och pung och lite runt rumpan så han skulle komma i stämning och bli redo att ta emot. Jag vet att jag har sagt det förut men hans lilla rumphål är så himla gulligt och lent! :) Jag älskar att ta hand om det. 

Det var mycket lättare att stoppa in fingret jämfört med staven såklart. Det gled in snabbt även om det var trångt och man fick ta i lite med bestämdhet. Jag försökte böja det uppåt för att kunna leta efter g-punkten och smeka runt där inne. Men han sa bara surt: “Nej, jag känner ingenting!” Jag förde in fingret så långt jag kunde, tills dess rot. Fortfarande ingen effekt. Hampus surade en stund och vi gav upp. Jakten på den svårfångade g-punkten får fortsätta en annan gång. 

Han gick ner och slickade mig i stället. Knullade mig med tungan, undersökte hur långt han kunde sticka in den. Sen var det min tur att ägna mig ännu lite mer tid åt hans rumpa så jag slickade honom hungrigt både där och på pungen. Han runkade sig själv medan han njöt av vad jag hade för mig under honom. 

Plötsligt drog han fram mig under sig och kom över hela mina bröst, helt utan att jag var beredd på det. Han smekte in satsen i min hud, som om den varit en välgörande hudkräm. Använde kuken för att verkligen gnugga i den. Lilla bus-Hampus, du är rolig du. :)

This entry was posted on Tuesday, July 9th, 2013 at 7:07 am and is filed under Analsex, Suga av. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
7 Responses to “Var är g-punkten?”

Hej
Du är fantastisk….finns det fler tjejer som dig?

Du får gärna komma och suga av mig! Tror du skulle ta mig till sjunde himelen:)

Har du börjat göra hudkräm av Hampus sperma?
Eftersom du inte skrivit något på din blogg på några dagar nu.

Har precis kommit hem efter resan. Måste göra mig hemmastadd igen. Men återkommer snart!

Okej.
Kram

Nu vilar sig Liv, några dagar pga av att hon har fått för mycket kuk i sig under vistelse i älsklingslandet :-)
Hampus långa sak gjorde henne trött eller så har hon bara lite semester från sin blogg :-)

Liv, vart tog du vägen?

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>