Bakvänt är skönt

Posted by: Liv

July 3rd, 2013 >> Knull

En av Hampus’ och mina favoritställningar är den som i bilderböcker brukar kallas “reverse cowgirl”. Det är när man rider en kille fast åt andra hållet. Det blir lite annan vinkel på kuken… och lite annan utsikt förstås. ;)

För att få riktigt mycket kraft så jag kan knulla honom hårt, hårt brukar jag ta tag i hans fötter och nästan lägga mig ner på mage. Han blev så till sig att han började smiska mina skinkor och stöna “mm mmm mmmmmmh!” tills hans röst gick upp i falsett och blev hes. Jag hoppade upp och ner över hans kuk och tog hjälp av sängens fjädring för att verkligen ge honom mitt allt. Jag vet att han är uthållig och kan ta massor av fitta utan att ens vara i närheten av att komma. En annan sak som är kul med den ställningen är att jag kan komma åt att smeka hans pung mellan mina ben. Han bara älskar det. Särskilt om jag slickar på handen så den blir riktigt hal. 

Sen låg vi sked och han tog tag i mitt ben med ett bestämt tag så att jag var helt hjälplös. Så smekte han mig tills jag kom. Efteråt kastade han sig ner mot min fitta och började hungrigt mumsa och slicka. “Jag vill alltid äta den när du har kommit!” skrattade han retsamt. Men sen var det såklart hans tur att komma och han ställde sig bakom mig och jag lät honom köra på som han ville. Han kom både i kondomen och sen tog han ut kuken för att kunna komma lite på min rumpa också. Efteråt piskade han min rumpa med sin slaka kuk som tack för dansen. 

This entry was posted on Wednesday, July 3rd, 2013 at 6:07 am and is filed under Knull. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses to “Bakvänt är skönt”

Lite bilder nu tack

Kram Jenny

Rödsmiskad rumpa med sperma på :-)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>