Analskoj

Posted by: Liv

July 1st, 2013 >> Analsex, Sexleksaker

Hampus och jag var tvungna att göra ett experiment vi pratat länge om. Jag skulle försöka hitta hans g-punkt – inne i rumpan då alltså. ;)

Han fick lägga sig på rygg först och så öste jag på allt vad jag hade med glidmedel. Jag smekte hans kuk och pung med glid tills han var ordentligt hård för att liksom värma upp honom. Sen började jag smeka rumpan med mina hala händer. Vi hade bestämt att vi skulle använda min stav, ni vet den hårda. Faktiskt så var vi och letade efter en speciell analdildo men den sexleksaksaffären hade försvunnit. Så det fick bli den lite tjockare, lätt böjda tjejstaven vilket inte var helt optimalt. ;)  

Jag oljade in staven också tills den var hal nog att föras in. Men först smekte jag bara öppningen med spetsen av staven. Jag tryckte in en bit av spetsen. Man måste liksom vara försiktig men ändå bestämd när man gör en sådan här grej. Rumpan är sådan att den gärna vill spjärna emot. Flera gånger råkade han krysta ut staven helt ofrivilligt och jag fick börja om. Men så vågade jag mer och mer och höll emot och tryckte på. Plötsligt var det som om jag kom förbi en barriär! Hampus kved: “Aaaaaaah!” och jag bara: “Är du okej?” Tydligen var det superskönt och vi hade kanske hittat g-punkten? Jag försökte knulla honom ordentligt i röven med staven och han gillade det. Men så plötsligt ylade han till. “Aaaoouuu!” och staven gled ut med en väldig fart. 

Vi bestämde oss att det var nog så och fortsatte med vanligt sex. Men det var ett kul experiment som jag rekommenderar er att pröva!

This entry was posted on Monday, July 1st, 2013 at 4:04 am and is filed under Analsex, Sexleksaker. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses to “Analskoj”

Toalettdykare i hans avgasrör :-)

Liv du e sjukt porrig!
Kul att Hampus e tillbaka i ditt sexliv.
Fråga: får killar pilla eller slicka dig i rumpan ?

Linus: You got it. ;)

Peter: Ja visst är det/han kul! Japp de får göra det men jag måste kunna känna mig säker med dem.

Hampus är underhållande!

Baksaker for killar ser vi en ständigt ökad efterfrågan efter, kanske just för det är så skönt som du beskriver det;-)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>