Hans varmkorv, lol!

Posted by: Liv

April 30th, 2013 >> Killar

Jag fick en bild på Adrians hus idag. Jag skämtar inte, det såg ut som en kyrka! Helt otroligt, stort, blaffigt, maffigt lyxhus! Med en mycket välskött trädgård utanför. Det hela låter som en dröm. Eller mer än jag vågat drömma om. Och detta förutom att han själv verkar vara en fantastisk människa. 

Jag undrar för övrigt om Adrian är en sådan där lite mesig man. Eller, inte mesig kanske men en kille som är lite präktig, lite lättlurad. Hans ex hade ju haft ett flertal affärer men han själv har aldrig märkt att kvinnor har raggat på honom. “Fast nu när jag tänker på det var det nog rätt många…” sa han en gång. Men det är också det enda jag “oroat” mig för när det gäller honom. Män får gärna vara töntiga för mig, men kanske inte för töntiga. Töntig för mig skulle kanske vara att reagera väldigt starkt på något väldigt litet. Typ, “Titta på den där logotypen med en katt som har hatt, den är ju helt vansinnig!” Nej, gud jag vet inte. Jag är ju rätt töntig själv, så det kanske är därför jag är rädd för den sidan hos andra? Lol. Bäst jag slutar detta resonemang innan jag målar in mig i ett hörn. :D

Apropå töntig. Jag har pratat med Hampus i telefon (er favorit?). Då fick han för första gången på länge lite glädje i rösten. “Jag måste köpa mera glidmedel! Jag tog slut på det andra vi hade häromdagen.” “Va? Hur gick det till, vad gjorde du med det?” frågade jag. Då skrattade han barnsligt. “Jag satte det på min varmkorv!” Hahaha, vad barnsligt. Jag längtar efter honom och jag känner också att det inte är fel att både längta efter honom och Adrian samtidigt. Även om man kanske inte kan fortsätta så senare.

Idag gick jag ut och tog en kaffe med Calle. Han ville ha experthjälp/min åsikt med tanke på mitt jobb. Eeeh, ok, var det alltså DET han tänkt på när han sagt att han tänkt på mig? Och var det därför han ville gå ut ikväll? Skit samma, eller hur? För jag har Adrian! Yiiihaaaa! *Hoppar runt och gör små glädjeskutt.* :)

Han ville även fråga om jag ville följa med honom på en resa. Men jag sa att det blir för tajt med min andra resa. Galet, eller hur? Att man plötsligt blir utbjuden på en massa resedejter helt plötsligt, det har ju typ inte haglat in sådana tidigare. ;)  

This entry was posted on Tuesday, April 30th, 2013 at 2:19 pm and is filed under Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response to “Hans varmkorv, lol!”

Haha, snart får du korv med bröd i hans säng, tänk om sängen håller annars blir det som i Potatishandlaren av Lars Molin, där sängen gick sönder för paret som hade sex :-)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>