Kämpar hårt

Posted by: Liv

February 23rd, 2013 >> Killar, Kärlek, Undergiven

Vet inte riktigt hur jag ska göra med Calle. Häromdagen började han med någon dominanslek när vi chattade. Att han skulle straffa mig och smiska och rövknulla och… Jag kan inte bli upphetsad framför datorn av nån anledning så jag svarade liksom på autopilot. “Ja herre, jag lovar att aldrig mer trotsa dig så du kan straffknulla mig i munnen”. Man måste ju visa lite god vilja. ;)

Jag oroar det mig att jag nu plötsligt inte känner för att ha sex med honom. Det känns som om jag inte är intresserad av sex med någon jag inte är kär i eller väldigt attraherad av. Alternativt nån man kan prova lite bdsm-grejer med. Men jag kan liksom av nån anledning inte föreställa mig att han och jag som två nybörjare skulle kunna upptäcka det fantastiska med bdsm tillsammans. Eller så är det det att jag inte känner några dominanta vibbar från honom, snarare undergivna. Grejen är att han har ju kul idéer. Så man skulle verkligen kunna piffa upp sitt urtråkiga liv med honom. Men då måste man ha sex förstås.

För ett tag sen började jag prata med min kusin om det här med att jag söker en man från Älsklingsland. Hon har en vän där vars bror tydligen är singel! Så då ringde hon dit och de pratade och jag fick hans mailadress. Värsta matchmakinggrejen! Men är man lite desperat så. Jag kan skriva en bok sen som heter Bortgift. 

Sen har jag hittat en favorit på dejtingsajten. Han är skitsnygg, enligt mig i alla fall. :) Ser ut som urtypen av en kille i min smak. På nåt sätt blir utseendet viktigt på nätet fast jag är en sån som bryr mig ovanligt lite om det yttre (tror jag). Han hade skrivit på sin presentation att han är superärlig och väldigt djup som person, att han är känslosam. Samtidigt som han är väldigt manlig på ett gentlemannamässigt sätt, han pratar massor och är inte rädd att vara personlig. Haha, jag är lite kär! Jag trodde knappt det skulle hända igen. Men nu vet jag i alla fall att det kan det. 

Sen har jag lagt till lite folk (utomlands ifrån) på Skype. Från dejtingsajter och språksajter. Puh, jag kämpar på. 

This entry was posted on Saturday, February 23rd, 2013 at 2:11 pm and is filed under Killar, Kärlek, Undergiven. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
11 Responses to “Kämpar hårt”

Ungefär som invandrare i sverige som gifter bort sina släktingar till något arabland :-)

Är det inte någonstans lite sjukt att du söker folk från ett visst land snarare än folk med vissa egenskaper?

Jag undrar om det här är någon form av försvarsmekanism du har byggt upp för att göra det enklare att sortera killar? (Och kanske också för att skapa den där idealkillen du letar efter, han finns ju givetvis inte men om man skapar en föreställning i huvudet om att han ska vara ifrån älsklingsland så “måste han ju finnas”..)

I övrigt, varför kan du inte säga vad älsklingsland är? Du hävdar ju att du har nämnt det tidigare i bloggen någonstans, varför kan du inte nämna det igen då?

Jag vet landet men jag säger ingenting :-)

“Jag”: det är nog inte lika mycket försvarsmekanism som arketypen “gräset är grönare”… Men här dömer vi ingen.

Liv: Det finns dom som är duktiga skådespelare, sen finns det dom som bara är. Samt alla däremellan som kämpar med sig själva. I egenskap av en man som träffat fler än två flickor med liknande böjelser kan jag säga att för mig är det i alla fall beroende på flickan jag träffar hur min sexuella dominans artar sig. Den skulle nog aldrig ifrågasättas dock, oavsett om man talades vid på skype eller hade sex. Sen finns det många män som är uttalat “naturligt dominanta” men i själva verket bara är vanliga män. Dvs egoistiska, trångsynta och svårt att hantera konflikter.

Landet avslöjades indirekt i ett inlägg i mars förra året.
Det är mycket mycket mer komplicerat än ni tror detta med Ä-land, alla kopplingar jag har dit, men det besparar jag er då detta är en relationsblogg/sexblogg.
Le Suit: Ja det är många som är switchar och det är helt okej. Jag tror att jag och Calle är lite för mycket nybörjare och inte vet vad vi vill, därför blir det förvirrat.

Du kan skriva en bok om det, ditt komplicerade förhållande till ditt älsklingsland.
Kanske någon psykolog som vill läsa om det :-)

Hej!
Har det hänt något speciellt i ditt liv just nu?
För din blogg har blivit tråkig, ibland försvinner du ganska länge och man får inte ens veta vad som hänt, du verkar inte lika glad som förut.
O inga bilder har kommit upp heller, saknar det.

Japp det har det.

Jag vet vad det är.

Hej Liv

Om du känner för att chatta så skulle jag gärna vill chatta med dig o så kan vi se vad som händer :) Du kan ju maila om du vill så kan vi se hur vi gör :)

Puss o kram

Ja just det, gräset ÄR grönare, bokstavligt talat. ;) Grönare än snö i alla fall…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>