Tack för kuken!

Posted by: Liv

February 19th, 2013 >> Camsex

Jag har varit på dejt igen. Han frågade om jag ville följa med hem till honom på middag men jag vågade inte. Jag var rädd att han skulle göra närmanden och jag skulle aldrig fixat det tror jag. Så jag föreslog att vi skulle ta en promenad. Men shit vad kallt det var! 

I helgen satt jag på Skype eftersom jag har lagt till lite folk från Älsklingsland på sista tiden, sådana som jag träffat på den nya dejtingsajten jag blivit medlem på. Jag chattade lite med en av dem. Först var han fåordig, sen började han prata. Han frågade om jag ville se honom på cam. Jag ba’ “okej”. Fast jag hade ingen cam där på just den datorn så han kunde inte se mig. Han var lite äldre, typ 18 år äldre har jag för mig. Hur som helst, han började snacka om att han inte gillade kvinnorna från sitt eget land. Att de inte gillade honom heller och att han tyckte de var ytliga och alltför konservativa. Han berättade vidare att han bott i Sydafrika och Frankrike och i Frankrike var man mer öppen med sin sexualitet och var inte rädd för nakna kroppar. Jag sa att jag var ganska öppen och liberal och försökte pejla lite om han var poly eller så. 

Efter ett tag sa han bara: “Vill du se min kropp?” Jag sa okej. Jag visste inte om han bara skulle ställa sig upp och snurra runt ett varv, visa sig i bar överkropp eller ta av sig näck. Det blev det sista. Ganska knäppt var det ju. Fast sen började snubben smeka sina bröstvårtor med fingertopparna. Alltså, hur roligt såg det inte ut! Som en liten porrstjärna som stod där och svankade och putade med rumpan och tungspetsen utanför munnen. Jag började skratta. Sen började han runka. Han hade stor fin kuk. Men skit samma, detta var ju helgalet! Men ändå, som tjej blir man ju lite förtrollad av kukar. Man kan liksom inte titta bort. Han runkade och slickade på händerna medan han smekte sitt ollon. Sen gick han ner på golvet och visade röven för mig! Bara flexade skinkorna som om han gjort det alltför många gånger förr. Han kramade sina pungkulor och han hade sån där riktig shortssolbränna. Alltså sjuk tur att inte jag också hade webbkamera för jag satt och skrattade högt, visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag skrev typ “oj vad välutrustad du är”, “snygg röv, hurra!” och liknande men jag kände mig riktigt förlägen och obekväm. Klockan blev tre på natten innan han var klar och satsade på golvet. Hjäääälp! :)  

När jag gick och la mig märkte jag att jag hade Eva Dahlgrens låt “Jag klär av mig naken” på hjärnan. Jaha, tack för showen då, eller nåt!

This entry was posted on Tuesday, February 19th, 2013 at 11:24 am and is filed under Camsex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
7 Responses to “Tack för kuken!”

Gillar du stor kuk?
Jag vet att ni tjejer/kvinnor är lite penisfixerade :-)
Din favorit sitter på Hampus, den var lång och genomskinlig vet jag du skrivet :-)

Haha kul tidsfördriv, nästan så att man hade velat suttit bredvid dig och sett det roliga :D

Penisavund heter det.

Linus: Absolut penisavund, helt klart. Hampus ligger kvar som klar etta på kuklistan, han blir svårslagen. Nej, måste inte vara stor för att vara bra. Bättre liten och rapp än stor och slapp. ;)
L: Hehe, du får signa upp dig på en dejtingsajt då och vänta på rätt man. ;)

Det är bra Liv :-)
Okej.

snäll du va .. vill du va det igen? en tjej sa åt mej göra så men gjorde annat än skratta och jag vill mer nu! fort nu snälla, pulsing_xl sammansatt med: @hotmail.com

adda mej på skype: gus.berlin

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>