Drömkillen 10-i-topp

Posted by: Liv

February 14th, 2013 >> Killar, Kärlek

En dejtingcoach vars råd jag följt under flera år skrev i sitt senaste nyhetsbrev att man skulle skriva en lista på tio punkter över egenskaper man letade efter i en framtida partner. Endast tio. Och de fick vara precis hur ytliga och dumma som helst, bara de var viktiga för en själv. Men alla tio punkterna måste uppfyllas av den person man till sist bestämmer sig för! Han hade själv dejtat en kvinna som uppfyllt endast nio av kraven och det hade inte blivit något bara för det. Kanske lite överdrivet, men men. ;)  

Hur som helst beslöt jag mig för att göra en sån lista. Den ska ni nu få ta del av, kära vänner:

1. Världsvan med livserfarenhet och kan ta hand om sig själv.

2. Positiv inställning, glaset är halvfullt.

3. Omtänksam och lyhörd.

4. Lite barnslig, kreativ, uns av naivitet kvar och nära till skratt.

5. Älska sex, vara kåt av sig.

6. “Mörk” sida, har varit med om svårigheter i livet och handskats med dem.

7. Manligt dominant utan att köra över.

8. Öppet sinne, förstå att världen inte bara är hans lilla sfär.

9. Social och gilla att umgås med andra människor, ej ensamvarg.

10. Intelligent, utbildad, som man kan ha intressanta diskussioner med på samma nivå.

Jag inser nu att listan ganska mycket formats av vad jag saknat i tidigare relationer. :) Sedan ska jag inte sticka under stol med att det är ett väldigt stort plus om killen kommer från Älsklingsland… 

Jaha, vad tycker ni? Tycker ni att man kan kräva att en partner ska uppfylla tio specifika krav för att vara värd att dejta? Eller är det för mycket begärt och man ska vara mer spontan så man inte missar en otippad drömprins? 

Något att fundera på under Alla Hjärtans Dag kanske? ;) Ha en god sådan och puss från min sexblogg!

This entry was posted on Thursday, February 14th, 2013 at 7:52 am and is filed under Killar, Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
7 Responses to “Drömkillen 10-i-topp”

Hehe, lite som horoskåp, kan passa in på alla ;)

Puss i musen på dej liv!vore härlgt med lite bilder eller varför inte nån onani film?

Oups, inte ett skåp med horor… ;)

Absolut kan det va bra att göra upp en lista:)

Samtidigt målar man inte in sig i ett hörn då och verkligen enbart kollar efter listan? jag tror mer på att kärlek är nått som kommer spontant och som man inte kan gå efter nån lista! Men det kan nog självfallet va väldigt personligt!

Hoppas du får en trevlig helg med massor av sex;)

Ok, vad bra, ju fler det passar in på desto fler har man att välja mellan. ;)

Andreas: Jag tycker också lite det beror på om man är poly eller mono. Om man är mono måste man ju hitta en enda superperfekt kille. Men om man är poly kan man lättare vara spontan som du skriver. Tycker jag. Sen tror jag också det beror på ålder. När man är yngre ska man ju utforska en massa och se vad det är man vill ha, experimentera med olika sorters människor.

Gillar din blogg!
Många punkter clearar jag, men inte alla.
Vi får väl ses så får du bestämma ;)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>