Testa din kuk

Posted by: Liv

February 3rd, 2013 >> Knull, Suga av

När jag träffade Calle var det en helt annan femma än med Josef. Han var lugn och till freds, jag kände mig bekväm i hans sällskap, gladare.

Vi drack lite mer alkohol och så satt vi i hans soffa och snackade. Han la upp fötterna i mitt knä och vi pratade mer, jag hamnade med benen omslingrade i hans och vi började smekas och hångla lite. Han sa gång på gång hur sexig han tyckte att jag var, att jag var snygg och speciell. Typ samma sak som Josef sagt ett par timmar tidigare. Jag vet inte varför jag inte kan ta det på allvar.

Han frågade om jag ville komma till sängen. Så jag satte mig där och började smeka honom utanpå byxorna, han stod upp framför mig. Så kände jag mig så där kreativ igen, så där så att jag ville visa vilken duktig liten kuksugerska jag kan vara. Så jag körde mitt nummer och några av mina tricks. Jag kunde deepthroata hela hans penis. Jag sög och slickade och tog handen mellan benen på honom så jag kunde ta ett fast grepp om skinkorna och pressa hans underliv mot mig medan jag sög. Han gillade det som fan men han ville ändå knulla. Vi började i missionären och tog det lugnt och sen la jag mig på sidan och då blev det ännu skönare. Men sen slaknade han och jag ville inte han skulle känna sig dålig så jag började suga honom igen. “Ibland kan man fixa upp den igen,” sa jag och stoppade in den lilla skrumpna saken i munnen. “Kan man?” sa han sakligt. Men det gick inte.

Jag var ändå full i skratt när jag kom hem. Vilken kväll! Lite kul var det allt. Och ja just det, jag fick tillbaka mina handskar! (Plus att det blev lite sex i denna sexblogg nu äntligen.)

This entry was posted on Sunday, February 3rd, 2013 at 11:29 am and is filed under Knull, Suga av. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses to “Testa din kuk”

Liv… +1 på detta, Glad för din skull.hoppas du med är glad, i själen… ;) /. D

Glad i själen vet jag inte, men lite så där busigt uppåt skulle man nog kunna säga att jag är. ;)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>