Åkte hem till en annan

Posted by: Liv

February 2nd, 2013 >> Killar

Jag skulle träffa både Josef och Calle. Dags att göra sig grymt fin med andra ord. ;) Jag tog på mig en dyr designerjacka som jag aldrig brukar ha annars och tokigt mycket smink.

Jag och Josef träffades på ett bra ölhak. Han gav mig massor av komplimanger. Att jag var hetast på hela stället. Jag var snygg, otroligt feminin och förde mig snyggt. Ja, det var ju snällt sagt, men det är ju lite bluff också. Man är sminkad och har kopplat på sin kvinnliga charm. (Hemma i mysbrallorna är man en HELT annan person.) Han ba’: “Jag slår vad om att alla killar här inne vill ligga med dig, när du går förbi dem på väg till toaletten lovar jag att alla huvuden kommer att vändas mot dig. Vadå, tror du mig inte?” Herregud. Jag blir generad av att höra sånt där. För det första vill jag inte att en massa typer ska titta på mig för då kan jag inte gå ordentligt, då kommer jag typ snubbla eller nåt! *skratt* För det andra tror jag inte att killar är SÅ sexfixerade. Det händer rätt ofta att killar kan gå omkring bland tusen pumor och ändå fundera på vad de ska köpa för mobil imorrn. Eller? Jag kanske har fel. :)

Han frågade om folk brukade flörta med mig, jag bara: “Nej? Typ aldrig hänt.” Men sen sa han att i många andra länder, där småflörtar män med kvinnor hela tiden. Jag ba’: “Jaaaa! Jag vet! Jag älskar det!” Sen frågade han om män ger saker gratis till mig hela tiden, om jag får små gåvor av killar. “Aldrig hänt mig,” sa jag och fingrade på smyckena som jag fått av Hampus. Tänkte på allt jag fått av Robin. “Nej, jag vet inte vad du menar. Sådant händer inte mig.” “Jaha, okej. Men du gör inte så mycket väsen av dig heller. Du måste ta mer plats, märkas mer!” Det fick mig att tänka att jag inte dög för honom.

Slutligen pratade vi lite om BDSM. Då blev han eld och lågor. Han föreslog att vi kunde diskutera BDSM och på så sätt komma närmare varandra. Just då lät det som en bra idé. Innan vi skildes åt kysste han mig snabbt och det kändes bra. Just då.

Men när jag kom ner på perrongen flög den lilla djävulen i mig. Jag var lite halvt berusad, smått irriterad (fast på ett bra sätt kanske) och dessutom uppklädd och supersminkad. Så jag sms:ade Calle. Han gav mig klartecken att komma hem till honom. Så jag åkte till rätt station – samma där Robin bor för övrigt, så jag hoppades att jag inte skulle springa på honom – och stapplade genom mörkret på mina höga klackar.

(Fortsättning följer imorgon…)

This entry was posted on Saturday, February 2nd, 2013 at 10:26 am and is filed under Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response to “Åkte hem till en annan”

Okej,den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller den som väntar på någon som gått har väntat för länge :-)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>