Sexträff med främling

Posted by: Liv

January 24th, 2013 >> Sexdejting

Det ser ljusare och ljusare ut för att detta skulle kunna bli en sexblogg på allvar igen!

Jag har nämligen varit på en ny BDSM-dejt med en kille som hette Calle. Vi träffades på ett fik vi med. Han var mycket snyggare än på bilden jag fått. Mörkt hår, mörkbruna ögon, lite sydländskt utseende.

Vi pratade också om olika dejtingsajter och han sa att folk som BDSM-dejtar inte så sällan är knäppa i hela huvudet. Det var någon tjej där som kontaktat honom och sagt att hon ville bli huggen med knivar! (Eller ja hon tände på tanken och ville arrangera någon sorts lek.) Sen sa han att på sådana där sexdejtingsajter är det massor med eskorter. Så om en tjej kontaktar en kan man misstänka att det inte är en tjej som faktiskt vill dejta. Det är ju helt galet! Vilken galen kultur man lever i! Han klargjorde att han gärna ville testa och experimentera en massa inom sex, men på lika villkor såklart.

“Vill du följa med hem till mig och fortsätta prata?” frågade han efter ett tag, helt plötsligt. Jag ba’ “Vaa? Ja, okej.” Egentligen var jag lite skeptisk till det men han verkade vara en helt okej kille. Dessutom var det skönt att komma ifrån stadens brus.

När vi kommit hem till honom blandade han lite drinkar och vi fortsatte tjöta. Jag fattar inte hur vissa killar, snabba som vesslor, kan lyckas kila in händerna under toppar, blusar, klänningar, tunikor… Hans händer rörde vid min bara hud och han kysste mig. Jag besvarade kyssen men jag måste samtidigt ha stretat emot. Jag vet inte hur man inte kan vara lite rädd i ett sånt läge. Även om han inte hade hälften så mycket erfarenhet av sexdejting som jag så är han ju fortfarande kille och starkare.

Vi drack några bärs och pratade om monogami och det visade sig att han också var skeptisk till det. Han hade sett många som blivit olyckliga av det i längden. Vi pratade också om hur viktigt det var att skratta när man höll på med sex och BDSM och särskilt om man ville testa nya saker. Att om det blev fel så kunde man bara le åt det. Den åsikten delar jag verkligen. Han hade en skön attityd till det här och han sa flera gånger att vi säkert kunde komma jättebra överens och ha kul ihop. Han upprepade gång på gång hur snygg och sexig han tyckte att jag var.

Det slutade med att vi glodde på lite porrfilm tillsammans och diskuterade, skrattade, talade om vad vi tyckte var upphetsande.

Han började kyssa mig mer. Ta på mig och jag märkte att han ville gå vidare. Men jag sa att jag inte kunde. Jag ville inte och jag var rädd och dessutom tänkte jag på alla andra gånger jag nästan ångrat att jag haft sex med olika killar. Eller ångrar är väl fel ord, men jag vill mest spy när jag tänker på alla de gånger jag hade sex med vissa. Killarna gillade det säkert och undrar varför de inte fick mer. Och kanske är det just det som känns så värdelöst. Vad fick jag ut av det? Jag vill ha ut något nästa gång! Så jag sa att jag ville vänta, att det skulle bli fel annars. Han sa: “Ja, du gör helt rätt! Det är bra, det är rätt beslut!”

Det kändes lite genant det hela när jag vacklade ut ur hans hem. Så upptäckte jag att jag glömt mina handskar hemma hos honom. Jag gick tillbaka och öppnade ytterdörren för att hämta dem. Uh-oh, fel dörr!!! Låser inte folk sina dörrar eller? Efter det vågade jag inte ta i några fler dörrar, jag mindes inte varifrån jag kommit eftersom jag var lite nervös och förvirrad. Jag skyndade därifrån och bara “fan fan fan fuck fuck fuck fan!” Nu vet jag inte om jag kan få tillbaka dem eftersom jag inte vet om vi träffas igen.

Men på det stora hela var det ju en intressant dejt. ;)

This entry was posted on Thursday, January 24th, 2013 at 1:18 pm and is filed under Sexdejting. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses to “Sexträff med främling”

Liv, inte följa med hem på första daten,du kände väl inte killen ifråga, visste väl inte vad han kunde hitta på.

Låter spännande fast lite farligt som linus säger,men det är väll en grej i tjusningen,kan du inte lägga ut nån bild på vad du gjorde när du kom hem?då var väll fittan riktigt våt & sugen?

*pekar på Linus kommentar*. Du är en stor flicka, men ändå..

Jo, det var väl lite riskabelt men vi hade ju pratat ett bra tag och han verkade helt okej. Däremot, att inte låsa ytterdörren… ;)

Okej.

Avgörs det automatiskt efter -en- dejt huruvida det är säkert eller inte att träffas bakom lyckta dörrar?

Lustigt fenomen det där. Det ÄR farligt att träffa människor, och självklart blir det svårare att dölja ett psykopatiskt inre ju längre tidsramen sträcker sig. Men det finns aldrig någon garanti. Dom flesta våldsbrott (våldtäkter inkluderat) sker av en berusad man du känner sedan innan.

Så jag håller på främlingen.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>