En kyss på festen

Posted by: Liv

January 25th, 2010 >> Killar

Stor fest var det i helgen. Jag hade länge undrat hur Hampus skulle uppföra sig då. Som jag sagt tidigare, jag visste inte ens om han ville ta det lugnt eller om han ville vara en gentleman eller vad han nu ville. Det här låter nog konstigt nu med facit i hand men jag hade inte blivit superförvånad om han inte hade velat ha sex över huvud taget (besviken ja, men man får alltid vara beredd på sådant). Herregud, jag kände knappt ens honom. Han hade visserligen snackat om att gifta sig men det var ju i juni och det kunde jag inte ta på allvar såklart.

Redan från första stund var vi som ler och långhalm. Vi gick in på festen och han tog direkt min hand, höll om mig och kysste mig flera gånger. Vi började hälsa på lite folk och det blev mycket kramar hit och dit. Plötsligt fick Danne syn på mig och jag riktigt såg hur glad han blev. Jag blev också jätteglad och sprang för att krama om honom. Han höll om mig länge och jag kramade honom hårt. Jag tyckte allt han suckade till lite men jag var också så himla glad att se honom eftersom jag tycker så mycket om honom. Han är otroligt gullig. En av hans tjejkompisar sprang fram och tog ett kort på oss där vi stod sida vid sida och höll om varandra. Sen pratade vi lite och jag kände att det skulle bli en riktigt rolig fest.

Så helt plötsligt kom Hampus från ingenstans och bara kysste mig mitt framför Danne. Ja, med tunga och alltihop. Han bokstavligen slätade av mig och det kändes verkligen som en markering mer än någonting annat. Jag kände hur stämningen bara dog. Danne också. Han såg inte lika glad ut längre utan nickade menande. Någon minut senare var han borta och jag såg honom sedan inte mer under hela festen. Jahapp, så var det med det.

This entry was posted on Monday, January 25th, 2010 at 12:03 pm and is filed under Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response to “En kyss på festen”

[...] är verkligen arg för det där med Hampus. Kommer ni ihåg festen för lite sen? Vi hade ett snack via privata meddelanden på Facebook igår om det. Här kommer konversationen. [...]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>