En smiskdejt

Posted by: Liv

January 20th, 2013 >> Undergiven

Jag började chatta på msn med BDSM-kille för ett tag sen. Han gjorde klart att han är mest intresserad av att ge smisk, inte så mycket annan BDSM och inte vanligt sex. Jag förklarade att jag är nybörjare och han förstod verkligen att man måste ta det lugnt och ge i akt på tjejens reaktioner. Han berättade att han piskat brudar med rottingar, piskor och björkris. Jag ba’: “Whoa!!! Lite överkurs va?” Han verkade normal. Men när det gällde BDSM-grejerna var han rätt störd. Precis som det ska va. ;)

Senare tänkte jag: “Näääe jag kan inte göra det här! Jag får avstyra alltsammans!” Jag skäms så mycket för det och fnissar åt det. Ena sekunden vill jag och andra vill jag inte. När jag gick en promenad och blev smått förföljd av en hund så tänkte jag: “Ja! Jag säger att jag blivit biten i röven av en hund! Då går det inte att bli smiskad!” Haha, jag vet inte var jag har mig själv alls.

Men så bestämde jag mig i alla fall för att gå på en dejt med honom. När vi möttes var han liksom väldigt stel och tyst. Jag försökte liva upp stämningen så gott jag kunde men han verkade inte vara den typen. Så gick vi in på ett fik och fortfarande var det lite tryckt stämning (inte pga mig i alla fall, jag försökte verkligen). Det brukar hjälpa att prata lite om olika dejtingsajter så det gjorde vi. Men det var liksom omöjligt att få honom att skratta. Jag vet inte om han var nervös men det kändes som om han kanske var så där till sättet jämt. Det är svårt att prata om BDSM om man inte kan le åt det tycker jag. Fast bitvis verkade han också rätt rar.

Vi pratade om smisk. Han hade varit intresserad av det så länge han kunde minnas men bara praktiserat det i några år. Han sa att rottingen var tjejernas favorit men att man kunde göra mycket bara med handen. Jag insåg att det nog var första gången jag pratade med någon om det här, verkligen PRATADE, åtminstone i verkligheten. Och att jag därför skulle behöva fundera på saken, jag är verkligen grön. Han sa typ: “Jag tycker att du verkar vettig, jag smiskar dig gärna!” Hahahaha! Han var emot att göra det på någon som mår dåligt och liksom använder det här som ett sätt att fly. Det finns tydligen sådana.

Senare när vi skulle skiljas åt så sa han bara hejdå och försvann iväg. Haha, jag har aldrig varit med om att någon gjort så!

This entry was posted on Sunday, January 20th, 2013 at 11:16 am and is filed under Undergiven. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
9 Responses to “En smiskdejt”

Låter både som en intressant men ändå tråkig kille. Dock så kanske han lever upp när han är i sitt rätta element ( i sovrummet )? :P

Nu har jag läst allt.

Någon gång förut rumlade jag runt på internet och fick syn på dina ord. Sen föll det i glömska, (för att inte tala om allt annat som kommer emellan i livet).

Men någonstans stannade du tydligen kvar i medvetandet, för jag letade upp dig och sträckläste alla inlägg. Du lyckas faktiskt skriva ganska fångande om ett ämne som lätt tenderar att bli blasé efter ungefär tre inlägg. Låt oss hoppas att din bok är lika bra – eller ännu bättre.

Som man säger i AA: “Thank you for sharing”.

Wow, alla inlägg, inte illa! Tack för dina fina ord! Kommentarer som dina får mig att vilja fortsätta skriva om kärlek och sex i samma anda. :)

Boken är bra och rolig, den kan rekommenderas.

Tack, kul, Linus! Ja, boken är väl ganska lik bloggen skulle jag väl säga.

Klart du ska testa..

Kör bara

Du är skön, Liv A gillar din humor.

Jag är en smiskintresserad kille. Att han inte vill smiska tjejer som mår dåligt är bra, men att bara gå sin väg, får mig att undra.
Det finns tjëjer som vill smaka både ris och rotting, men de är erfarna. Min erfarenhet är att de flesta tjejer vill ligga över knät med bar stjärt och få smisk med handen.

Robert

Snopet;)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>