Yes, nu kör vi!!

Posted by: Liv

January 17th, 2013 >> Killar, Kärlek, Undergiven

Jag kollade sexdejtingsajten och Robin hade nyligen loggat in! Vad i…? Allt pekar på att han träffat någon ny men varför fortsätter han logga in på en sexsajt? Är han sexmissbrukare eller?

Detta fick mig att sticka jag iväg till SESAM-kliniken och testa mig. Jag fick komma till en jättetrevlig barnmorska, verkligen urgullig. Jag blir helt varm när jag tänker på att det finns människor som kan vara så omtänksamma fast det verkligen var massa folk på tur utanför, opersonlig miljö osv. Samtidigt är det ju sjukt bra att folk testar sig, att de är medvetna om hur viktigt det är.

Hon ställde lite frågor och när hon hörde att jag varit med en utländsk man så frågade hon om jag ville ta HIV- och Syfilistest också. Jag sa att det var lika bra eftersom jag inte kunde lita på honom för fem öre. Jag fick svar på graviditetstestet som hon gjorde direkt när jag var där och det var negativt såklart.

Nu känner jag mig jätteduktig och nöjd! Det känns även som ett symboliskt avslut med Robin.

Idag har jag gjort något jag tänkt göra jättelänge. Jag reggade mig på dejtingsajt för sådana som vill dejta någon i ett annat land. Sen får vi se hur det funkar i praktiken. Varför har jag inte gjort detta tidigare? Ja… Priset var något avskräckande. Nästan 500 kronor för en månad. Fast just idag kunde man få rabatt. När jag loggade in där idag fanns inte så många snyggingar men vi får väl se! Jag har inte jättestora förhoppningar om detta eftersom chansen att en man från ett annat land som inte känner mig sedan tidigare ska vilja kontakta en svensk tjej helt plötsligt nog är rätt liten. Men nu måste jag ge det en chans! ;)

Josef messade och sa att han ville att jag skulle komma hem till honom. Ensam. Jag vet ju vad han är ute efter och jag tror inte att jag vill det. Visst vore det najs med lite sex nu, men jag har lovat mig själv: Inga oattraktiva, dåliga i sängen, bara-för-att-sexpartners. Jag har typ ångrat alla jag hade sex med på senaste tiden och Robin gjorde mig mest bara illa, både fysiskt och psykiskt. Det känns som om Josef kanske bara vill få sätta så han kan bli nöjd. Grejen är att jag vart avtänd när han berättade om alla sina brudar sist. Som att han knullat halva världen. Jag vet att han är erfaren men man måste inte skrika ut det på det där viset.

I stället har jag börjat leta efter en BDSM-dejt! Jag har redan fått några mail som kanske var intressanta. Jag får för mig att folk i sexliberala kretsar vet mycket mer vad ärlighet och öppenhet betyder. De har större vana och erfarenhet och kanske inte alltid handlar enligt samhällets normer. De är nog i regel bättre på att vara tydliga med att säga ja och nej, kanske är mindre fega. Säger man inte vad man vill ha eller inte vill ha när det gäller att bli fastbunden och piskad så kan det ju t.o.m. vara farligt!

Det är meningslöst att leta efter en ny Robin. I stället kanske jag borde försöka hitta en BDSM-kamrat. Det är ju i alla fall realistiskt. Då kan det ju vara någon nytta med att Robin försvann ur mitt liv och jag kan använda den tiden jag får till att utforska en sida av mig själv som jag ibland befarat att jag aldrig skulle få leva ut. Nu har jag chansen. Kanske. Om jag pallar. Om jag hittar någon. Men jag ska kolla!

This entry was posted on Thursday, January 17th, 2013 at 12:14 pm and is filed under Killar, Kärlek, Undergiven. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses to “Yes, nu kör vi!!”

Det är om polyamorösa par ikväll nu straxt kl 22.00 på SVT1 “Debatt”

Tack för tipset, Linus! Var det nån som såg inslaget? Kanske finns det även på svt play.

Jag såg det men det var inte så mycket om det.
Finns säkert på svt play.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>