Jag behöver en plan

Posted by: Liv

December 19th, 2012 >> Killar, Kärlek

Har knappt hört från Robin på en hel vecka, typ något enstaka sms om dagen. Varför ska det jämt vara katten på råttan och råttan på repet? Varför kan inte råttan börja gilla katten, så vore allt mycket enklare? Jag läste gamla inlägg här på bloggen och började nästan gråta. Jag insåg att det är samma visa hela tiden. Typ “åh jag tyckte vi gjorde ett litet framsteg idag, vi klickade på ett sätt vi inte gjort tidigare, han kanske börjar bli kär i mig?” Är det inte deprimerande?

Tanken har slagit mig att jag bara skulle försvinna jag med. Typ, helt plötsligt ska jag flytta. Då tänker jag att Robin skulle bli ledsen. Men vilken urlöjlig tanke egentligen! Han kommer ju inte bli hälften så ledsen som jag är typ hela tiden över honom. Jag fick ett sms av honom idag där det stod att han var sjuk. Jaha. “Hoppas jag kan bli bra till julbordet på jobbet imorrn,” stod det och “Synd att jag inte kan träna.” JAHA? Ja, hörrni, det här är ju inte mycket att hurra för. Jag måste försöka tänka att det inte spelar någon roll om han försvinner ur mitt liv nu. Och jag måste sluta projicera min egen sorg på hans känslor för han har ju inte ens de känslorna!

Nää, jag måste börja styra upp mitt liv! Jag ska snart börja på någon sorts plan C. Måste bara landa lite här först.

Folk säger jag tänker för mycket. Men jag kommer verkligen framåt! Böla, tänka, gnälla, fundera, gråta en skvätt, skratta åt hur patetisk jag är… Det får väl vara en process då. Den är inte alltid konstruktiv, men för det mesta är den det. Sen att p-ringen gör mig trött och håglös, det är jag också medveten om.

Josef har gjort ett stort intryck på mig just genom att han är så ärlig. Jag är säker på att Robin dejtar fler och kanske t.o.m. har någon på gång men han tiger som muren om det. Han har inte tagit många beten som jag har lagt ut angående att det skulle bli han och jag – jag förtjänar en förklaring! Han har verkligen sjunkit i mina ögon. Josef klargjorde redan på första dejten var han stod och har fortsatt så, medan Robin och jag har dejtat i flera månader… Josef har verkligen tänkt mycket och han är så otroligt uppriktig och orädd. Undviker inga frågor. Det får honom både att verka mer manlig och mer intelligent än Robin.

This entry was posted on Wednesday, December 19th, 2012 at 6:06 pm and is filed under Killar, Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
8 Responses to “Jag behöver en plan”

Liv, det bästa du kan göra är precis som du säger att försvinna lite grann. Finns inget mer frustrerande när man håller på strula med en tjej och att hon sedan inte svarar på samtal och sms. Glöm inte att killar gillar att jaga, vet man att det går att få utan direkt ansträngning så är det inte så kul. Har varit med om detta och när man blir dissad så växer hornen ut i pannan och man blir genast jägaren igen. Så kontentan är att spela “lite” svårflörtad så lär du se att han kommer att börja bry sig mer…. Lycka till

Kan du inte samla alla dina karlar i en stor säng, så kan du välja en för varje dag istället :-)

Jakten…locka..spelet…Nej jag köper det inte. Vore det inte mycket lättare att bara syna honom? Då slipper du fundera på om han bluffar eller inte, enda kruxet är att du ju så att säga går all-in och kan förlora honom helt. Nu är väl det kanske inte en dålig sak men ändå.

Ja, om jag skulle försvinna så skulle jag göra det för min egen skull, inte för att han ska bli mer intresserad.
Linus: Haha, det blir som en julkalender av karlar!

Jadu.. Min första tanke efter din text var att han kanske klagade så mycket över att vara sjuk för att han hoppades att du skulle komma över och ta hand om honom ;) . Men det är nog bara för att jag är favvolands förstörd och tycker om när någon jag ligger med tar hand om mig när jag är sjuk :P .

Jag skulle nog själv föredra att vara rakt på som”jag” säger. Då kan man vinna eller förlora men i slutet kommer i alla fall. Man slipper gå runt och undra vad den andra personen känner eller inte.

När det kommer till att få killen att jaga än så har jag hört mycket om det.. Det man vet är ju att killar gillar att jaga och att försvinna från Robins radar skulle nog få honom att börja jaga dig. Men en dejtingcoach sa en gång till mig att problemet med att var svårfångad och få killar att jaga en är att det lätt blir så att du alltid måste tänka på vad du gör så att killen fortsätter att jaga. För om du plötsligt stannar upp i jakten och tillåter honom att fånga dig, då försvinner jakten och kanske då även spänningen. Dejtingcoachen sa istället att tjejer ska inte vara svårfångade men de ska stå för sitt eget värde och värderingar. Alltså att istället tex säga till robin “så här vill ja ha det, och om du inte pallar av i det så är det ditt problem men jag tänker inte sitta och vänta medens du velar fram och tillbaka eller inte hör av dig” .. Orkar inte förklara allt men jag hoppas du förstår vad jag menar :)

Jag känner nog att man inte ska säga att “alla” killar gillar att jaga. Jag gör det t ex inte. Jag gillar att vara ärlig, och gillar jag en tjej så säger jag det. Är hon min typ så säger hon också att hon gillar mig, om hon gör det. Jag tycker inte att man ska försöka vara på nåt sätt som man själv inte är bekväm med. Om jag träffar en bra tjej som jag skulle funka perfekt ihop med (enligt min egen bedömning), så blir jag bara avskräckt om hon visar sig vara en sån som tycker att jag “måste få jobba lite för att få henne”. Kärlek är ett ömsesidigt jobb, där båda har lika stort ansvar för att det ska bli nåt.
Så om du helst vill ha raka besked från honom, oavsett vilka besked det är, så tycker jag absolut att du i första hand ska säga som det är. “Så här tycker jag, och det här vill jag. Vad vill du?” Och vill han inte svara eller svarar undvikande, så är det ju bara att säga att du vill ha raka besked, annars är det lika bra att lägga ner.
Efter två månader måste man veta vad man vad man vill.
Go for it! :)

Pulaski och Brittfitta, jag är benägen att hålla med. Orka spela en massa spel, liksom. Det är inget att bygga ett varaktigt förhållande på. Kanske på stenåldern, men inte nu. Tänk när man sitter där med räkningar och ungar som skriker efter mat och tänker: “Hur ska jag få igång hans jaktinstinkt?” ;) Men helt klart viktigt att låta sin partner vara sin egen person, göra saker var för sig och låta honom latja med sina killpolare och göra killgrejer etc. Och självklart att inte gå med på allt han säger eller ställa in egna planer för hans skull.
Det där lät som en riktigt bra dejtingcoach, Brittfitta! Kan man få hans hemsida/nummer?

Absolut ! Här är hans hemsida : http://www.matthewhussey.com/ . Han är en snygg smarting ;) . Han finns även lite på youtube och varit med på ganska många random program~~ . Jag tycker han är skitbra. Just därför att han jobbat med killar många år för att sedan hjälpa kvinnor med de kunskaper han lärt sig från sina tidigare manliga kunder och genom att själv vara en man :) .

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>