Vara vänner

Posted by: Liv

December 10th, 2012 >> Camsex, Killar

Jag var fett bakis nästa dag såklart. Sov och sov och sov. Var grymt glad för att jag slapp vakna upp med någon annan människa bredvid mig.

Sen när jag äntligen vaknade började jag tänka på Josefs skryt om hur han var alfahannen, att han var bäst i sängen och hade en 30 centimeters kuk samt tjänade x antal tusen i månaden. Jag kunde knappt tro att det var sant! Gud vad jag skrattade. 

Men sen började jag också tänka på hur sorglig jag är. Nu tror väl både Josef och Richard att de ska få ligga med mig. Men det kommer ju inte att hända. Urk, jag vill verkligen inte. Jag tror att det enda jag egentligen söker är vänskap. Någon som är trevlig, intellektuellt utbyte. Men på nåt sätt är det så svårt att få.

Den enda jag egentligen är intresserad av är Robin. Så typiskt då att han inte är intresserad av mig. Det har känts deppigt på senaste tiden. Sist, när vi sågs, det var den perfekta dagen, allt man kunde önska sig. Jag tyckte vi gjorde framsteg, jag tyckte vi kom någon vart, vi kom närmare varandra. Men precis när vi äntligen avancerat så drar han sig undan. Det är tydligen ett väldigt typiskt mönster för den typen av killar. De växlar ofta mellan att vara varma så att man ska komma närmare dem och känna sig trygg. Sedan jagar de iväg en så man varken vet ut eller in. Men JAG vet. Jag föddes inte igår. Men det är ändå tungt att acceptera. För det kändes som “om inte vi inte gjorde några framsteg den gången så kommer vi aldrig göra det”. 

På så sätt uppskattar jag Josef mer. Han är i alla fall jäkligt ärlig och rak. Han är cool och jag är glad att jag träffade på honom. Nu får vi dock se om jag kan träffa de här personerna igen. Det känns som om jag har pajat allt genom att uppmuntra Josef och Richard och att jag därför borde dra mig undan nu. Men jag var full (=inte så smart). Jag ville ha någon att krama just då, that’s it! Jag blev fullare än jag borde ha blivit eftersom Josef och company käkade upp min mat (får skylla på det ;) . När jag tänker på Richard… Jag ser framför mig Emil, Simon m.fl. Killar som man VET redan på förhand kommer vara dåliga i sängen. Been there, done that. Jag behöver inte göra om det en gång till och jag tänker inte göra det. 

Jag hade tänkt vara utan killar denna dag. Men Yak började prata med mig och vi chattade. Och jag var rätt så ärlig mot honom. Sa att jag hade svårt för att lita på män eftersom de är puckon. Vi kom fram till att man ofta måste ljuga för att funka i ett vanligt förhållande medan man kan vara mer öppen i ett dom/subförhållande. I ett vanligt förhållande måste man visa sig från sin bästa sida och man kan inte heller dela med sig av sina konstiga böjelser av rädsla för att den andra ska tycka man är äcklig. 

Det slutade med att vi hade camsex. Eller, jag tillfredsställde mig själv med en dildo medan han tittade på. Jag hade på mig den blåa kjolen och toppen som jag köpte för ett tag sen. Han är helt galen i mig, jag vet det. Jag kom inför honom och klockan blev jättemycket. 

This entry was posted on Monday, December 10th, 2012 at 2:22 pm and is filed under Camsex, Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses to “Vara vänner”

Varför är det så viktigt att någon är intresserad av en hela tiden?

Hur menar du?

Jag tycker att det är ett symptom man ser på fler och fler håll i samhället, människor som får hela sin livskraft från uppmärksamhet där det är enormt viktigt att någon vill ha en hela tiden och hela tiden anstränger sig för det.

Hur mycket handlar egentligen alla dessa killar du omger dig med om att du vill ha sex eller kärlek? Och hur mycket handlar egentligen om att du vill ha deras uppmärksamhet? (Det känns lite talande att den enda killen du verkligen försöker få är den som verkar väldigt svår att nå fram till).

Jag dömer inte, men jag undrar om det inte kan ligga något i det här?

Som jag skriver är jag nog ofta mest ute efter vänskap och att ha roligt. Uppmärksamhet från män är något jag har svårt att hantera. Jag kanske tror att om jag säger “nej jag är inte intresserad” till en kille så försvinner dennes vänskap och så kan man aldrig mer umgås för de är inte intresserade av att vara vänner. Det är nog det jag är rädd för.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>