Lyx och sex

Posted by: Liv

December 2nd, 2012 >> Killar, Knull, Sex

Nu ska jag berätta om när Robin var här. Jag hade fixat mig länge för att bli så snygg som möjligt, jag gillar att se hans hungriga blick när han tittar på mig. 

När jag öppnade dörren strålade hela han. Han är så glad jämt och när jag tänker efter har jag aldrig riktigt haft en pojkvän som är positiv och glad. Kanske är det därför jag har så svårt att släppa honom, för att jag inbillar mig att sådana är ovanligare än de är? 

Jag hade kylt några öl som vi öppnade och till middag hade Robin köpt lyxig mat och fint vin och tagit med sig. Det var fantastiskt gott och jag gillar verkligen det här med att kunna uppskatta mat tillsammans med någon annan som också har vett att uppskatta goda grejer. Här får ni ett bra tips killar och tjejer: Visa er glädje över mat så ofta ni kan. Det är ett tecken på livsglädje och många är av uppfattningen att positiv inställning till mat betyder positiv inställning till sex… ;)

Efteråt föreslog jag att vi skulle gå en promenad ner till vattnet. Medan vi gick ekade hans röst mellan kåkarna. Han har verkligen en stark pipa och alla som man möter tittar till, fast det struntar han blankt i. 

Jag har gått ner dit många gånger med olika killar och lärt mig en viktig sak: Killar är oftast inte mycket för att bara gå och njuta av en lugn miljö. Så är det bara och det spelar ingen roll om vi tjejer vill att det ska vara annorlunda. Mitt gamla ex blev sur, Henke blev rastlös och Hampus ville stjäla en båt. :) Robin får dock högst betyg. För han höll visserligen på en massa med sin mobiltelefon och knappade men han tyckte i alla fall att det var trevligt och var väldigt positiv. Vi hade faktiskt väldigt mysigt när vi tittade ut över vattnet. 

Så på tillbakavägen frågade han mig om jag ville fira lite jul med honom. Jag blev så himla glad.

När vi kom tillbaka var vi ganska frusna så jag föreslog att vi skulle göra Irish coffee. Efter den blev vi rätt så fulla och bestämde oss för att det var dags för sängen.

När jag kom tillbaka från badrummet låg han i min säng och väntade. “Lite gosa innan vi sover,” tyckte han. Vi kysstes hårt och intensivt. Lampan var helt släckt och man såg nästan ingenting. Men tack vare hans doft och känslan av hans kropp hade jag helt säkert känt igen honom om jag så slängts in i samma ögonblick tusen år senare. 

Jag började rida honom och tänkte att nu ska jag minsann sätta på honom så jävla hårt som en hämnd mot hur våldsamt han brukar knulla mig. Jag satte fötterna i sängen och lutade mig bakåt medan jag snabbt och hårt förde underkroppen fram och tillbaka över hans kuk. Jag bara körde på och vägrade sluta. Jag hörde hans flåsningar och tunga andning från huvudändan på sängen och jag visste att han njöt av varje sekund. I mörkret grimaserade jag av åtrå. På ett sätt var jag glad att han inte såg mig för kanske hade han då förstått hur mycket jag älskar honom. Ändå hoppades jag så att han hade bestämt sig nu, att jag efter alla dessa månader klarat testet. Att han kanske kommit fram till det när han nu frågat om vi skulle fira jul ihop och kanske åka bort någonstans tillsammans över julen. Jag fortsatte att knulla honom och ge honom allt jag hade. 

Han ville leka med mig sen så han började slicka och jag tog fram en vibrator som jag förberett och lagt i en låda. Han slog igång den och började föra den in och ut ur mig medan han slickade min klitta intensivt. Jag kom och jag förde så mycket oväsen att säkert varenda granne i hela huset hörde mig. Han stoppade in sin kuk och knullade mig tills hans safter rann ut ur mig och blötte ner hela lakanet. Han hann inte ens springa och hämta papper och ni vet hur mycket värre det kan bli om man även börjar skratta. :) Mmm, fast det var länge sen jag fick sova på en våt fläck och lyckligt tänka att det finns värre problem än blöta lakan.

Äntligen blev det lite sex i denna sexblogg, eller hur? ;) Jag hoppas på ännu mer snart…

This entry was posted on Sunday, December 2nd, 2012 at 8:44 am and is filed under Killar, Knull, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses to “Lyx och sex”

Efter nio månaders tid, tittar en djävel ut med stora öron och rostig kuk fy fan vad han såg ut :-)

Han ska heta Hampus kanske? :-)
Skämt å sido, när kommer du säga till honom att du älskar honom då?

Nej, det blir nog inte av att jag säger det förrän han så att säga förtjänar det. ;) Hahaha den var bra! Efter nio månaders tid tittar en ninja turtle ut med grön hud och muterad kuk.

Hej jag är 17 år med stora bröst! Blev precis knullad hårt av min kille! Han slickar suger och slår på brösten och sedan klämmer han på min snoppa !!!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>