Sanning och stånka

Posted by: Liv

October 17th, 2012 >> Uncategorized

Ska vi leka svara-på-frågor-leken då? Ni har under några dagars tid nu kunnat ställa frågor till mig här på sexbloggen som jag ska svara ärligt på. Okej, då kör vi!Vad tycker du och eventuellt andra tjejer du känner om killar som inte är rakade runt om pung och organ?
Svar: Jag är den sista att bry mig om lite hår. Tvärtom, jag gillar hår och förstår inte varför alla killar numera måste raka sig där nere. Hår är gosigt! Tycker inte heller att hår på tjejer är någon big deal. De flesta jag känner är dock av en annan åsikt, nämligen att ”vill man ha oralsex över huvud taget, ja, då renrakar man sig självklart”. Men Homo Sapiens har funnits i 125.000 år och parat sig och haft oralsex och allt möjligt annat – MED hår (hull och hår höll jag på att skriva, haha!) och aldrig tidigare har man varit så fientligt inställd till hår som nu.Vad är bäst, sex i förhållande eller i ett kk förhållande?
Svar: Sex är allra bäst när man är kär. Sedan kan man ju vara kär i sin KK (host host host). Fast olika killar kan ju komplettera varandra också.Tänker du inte på att skaffa barn, hur skulle ditt liv se ut för att du ska vilja det?
Svar: Wow. Miljonfrågan. Hade jag svar på den så skulle jag vara glad… Jag har aldrig känt för att skaffa barn. Men kanske måste jag bli riktigt kär och känna att jag har ett tryggt och ordnat liv med någon för att de känslorna ska komma. Det skulle nog krävas att killen tydligt visade att han vore toppen som pappa.Hur ser din drömkuk ut? Beskriv.
Svar: Min drömkuk ser ut ungefär som Hampus’ kuk. Lång och inte alltför grov, men inte heller alltför smal. Hampus’ kuk är ganska rak och huden på skaftet är ljus och nästan genomskinlig så man ser små blå blodådror liknande penseldrag utefter hela. Ett riktigt konstverk! ;)Har du haft sex på någon offentlig plats någon gång?
Svar: Definiera offentlig. Jag har haft sex i lite olika buskage på sommaren, t.ex. på välbesökta badstränder. Även uppe på en klippa vid en mycket känd vik och liknande. Men liksom inte på krogen. Ännu.Har du onanerat på något spännande ställe?
Svar: ”Ställe”? Lol. Rumpan? ;) Japp, been there done that.Vad är det mest udda föremål du onanerat med?
Svar: Hmm… Ett stort, ganska tjockt provrör är det konstigaste som kommer upp i min skalle just nu.Vem har varit skönast att ha sex med av dina KK eller pojkvänner? Vem har varit bäst i sängen?
Svar: Hampus Hampus Hampus. Han är en Einstein i sängen. Jag är mållös, det är obeskrivligt. Jag visste inte vad sex var innan jag träffade honom. Jag trodde att jag visste det, men ack så fel jag hade.Gillar du att kolla på porr?
Svar: Jag gillar amatörporr där man ser att det är äkta och där båda njuter på riktigt. Sen får det gärna vara en liten twist på porren, typ BDSM. Det krävs nog lite mer än in-och-ut-porr för att jag ska få ut något av det.Är du en romantisk tjej?
Svar: Ja, jag är romantisk. Men inte på det gamla vanliga viset kanske. Inte så att jag tror på det här med drömprinsen möter drömprinsessan och lever lyckliga i alla sina dagar. Jag försöker se kärlek för vad den verkligen är och tycka att det är underbart. Men jag uppskattar när man anstränger sig för att bara göra det mysigt i ett förhållande. Jag tycker att man ofta kan påtala hur kär man är och hur fantastisk den andre är och visa det på olika kreativa sätt.Är du alltid helrakad?
Svar: Måste erkänna att jag aldrig var helt rakad innan jag träffade Robin. Jag gillade inte att mitt kön såg ut som en liten flickas. Men han ville gärna att jag skulle vara det och det var ingen stor uppoffring. Nu gillar jag det för det är enklare att bara ta bort allt i stället för att fixa en snygg ”frisyr”. Sedan är man alltid safe eftersom det finns så många hårfobiker där ute. ;)Hur ofta smeker du dig själv?
Svar: Det varierar något otroligt. Ibland varje dag. Ibland kan det gå över en månad.Vem har haft störst respektive minst storlek på penisen av alla dina karlar?
Svar: Hmm. Svår fråga då jag tror jag har haft ovanligt många med liten penis (eller så är jag bara ärligare än de flesta andra). Men jag tror Sàndor vinner i kategorin minsta. Simon, Emil och Benny kommer väldigt nära. Störst? Ingen ni känner, det var länge sen jag såg en kuk jag skulle vilja kalla stor. ;) Svårt att komma ihåg med tanke på tiden, men en kuk jag aldrig kommer att glömma var min pojkvän innan Henke. Han hade en ganska grov och ganska lång. Men det speciella med den var att den kunde bli helt fruktansvärt stenhård! De flesta kukar kan man liksom klämma åt runt med handen. Men den här var lika flexibel som en träpåle. Jag tror den killen fortfarande är singel så om någon är intresserad kan jag förmedla kontakten, hihihi.Om ni tyckte att detta var roligt kan vi köra repris någon annan gång. Nu kan ni få svara på valfri fråga själva i kommentarer om ni känner för’t!

This entry was posted on Wednesday, October 17th, 2012 at 1:23 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses to “Sanning och stånka”

Nej nej, missförstånd smög sig in här. Om du har onanerat på någon underlig plats. T.ex tåg, kyrka, klassrum.. vad vet jag. :)

Jag: Nej, det var ett roligare sätt att säga att jag är tråkig. :)

Idag är det Fredag, blir det nån fin/sexig bild idag då, eller fel, lägg upp en bild/bilder, så helgen blir räddad!

Ah då var missförståndet på min sida. =p Fan!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>