Leka?

Posted by: Liv

August 2nd, 2012 >> Bilder

Jag köpte egentligen de här för Yaks skull, för att kunna visa upp mig i något kul. Men nu kan ni få se dem också. Ja just det, trevlig fredag också!

Hälsningar Livs sexblogg!

This entry was posted on Thursday, August 2nd, 2012 at 2:39 pm and is filed under Bilder. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
7 Responses to “Leka?”

Va fin din rumpa blev i den!

Tack! Inget man går ut på stan i direkt. ;)

Trevlig outfit :-)

Lika vacker som vanligt. :-)

[...] Eller, jag tillfredsställde mig själv med en dildo medan han tittade på. Jag hade på mig den blåa kjolen och toppen som jag köpte för ett tag sen. Han är helt galen i mig, jag vet det. Jag kom inför honom och klockan blev jättemycket.  [...]

Spank på den rumpan! underbar

Den rumpan skulle man vilja smaka på.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>