Ska jag bli en hormon-bitch nu?

Posted by: Liv

July 5th, 2012 >> Uncategorized

Förresten, jag kanske inte skrev det, men jag har börjat med Nuvaring igen. Så nu går man på hormoner igen (bara så ni vet, om jag blir en ragata här snart). Jag var hos barnmorskan och vi pratade om pessar igen och just det som jag använde, Femcap, är tydligen väldigt omdiskuterat. Även pessargelen med spermiedödande medel har varit omdiskuterad och inte är riktigt bevisad att den fungerar eller inte har biverkningar. Hela grejen är med andra ord dum! Vill säga till er tjejer där ute att jag inte är imponerad av detta preventivmedel, skulle hellre kalla det för trams. Det kanske funkar för någon men jag är inte en unik människa och jag är dessutom väldigt petig när det gäller att läsa instruktioner och envis med att testa på olika sätt. Enligt barnmorskan var det inte konstigt att det inte funkade, hon trodde inte på den metoden. Tänk er att det bara skulle finnas tre skostorlekar för vuxna liksom, tre som skulle passa alla. Nej, vi kvinnor är olika där inne.

Däremot tycker jag Nuvaring (p-ring) är rätt bra. Sexlusten behålls något sånär intakt, haha. Man kan vara relativt säker på att den skyddar och man måste inte komma ihåg den varje dag. Sen att man riskerar att bli en gnällig PMS-tant får vi väl se hur det går med…

Vi skulle även prata om att jag har ont ibland nuförtiden. Jag vet inte längre vad som är vad men nu hade jag ju bevisligen svamp sist. Hon tittade och sa att det faktiskt var små små sprickor som man knappt kunde se. Jag fick ha en spegel och jag kunde inte se dem själv. Annars tyckte hon det såg bra ut och hon sa också att jag hade bra knipmuskler och även kunde slappna av bra. Jag fick en fet kräm att smörja med. Decubal. För man smörjer ju in händerna varje dag så de inte ska torka ut men underlivet är lite svårare att se när det är torrt.

This entry was posted on Thursday, July 5th, 2012 at 6:59 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>