Din busiga sperma

Posted by: Liv

June 26th, 2012 >> Knull, Suga av

Nu kommer fortsättningen från min natt med Robin, dvs. morgonen och uppvaknandet. :)

När vi båda var något sånär vakna lade Robin min hand på sin kuk. Han är fräck på det sättet, bara bestämmer att “nu vill jag ha något” liksom. Han hade morgonstånd så den biten är det inget fel på, även om han kan slakna ibland när han har druckit. Han flinade lite och sa att han inte var riktigt vaken. Jag började suga honom. Kände hans varma, goda smak och andades in doften av hans kön. Doften som jag så väl känner igen och gillar så mycket. Det var fint. Men sen drog han upp mig över sig och ville att jag skulle rida. Plötsligt hade jag helt sjuk snuva! “SNÖRVEL!!!* Lät som en dagisunge. En lång snorsträng kom ut och fastnade i håret! Katastrof, haha. Det var rätt mörkt därinne så jag vet inte hur mycket han såg. Mitt hår hängde för ansiktet också. Men han garvade lite. Jag vet inte om jag var allergisk eller något.

Han stoppade in kuken men jag fixade det inte för det kändes som om jag var helt trasig där nere. Vi fick lägga oss på sidan. Skit att mitt underliv ska krångla så mycket nu. Anyway. Från sidan var det ganska skönt och sen ställde han sig på knä, tryckte ner mig mot sängen och runkade över min höft. Smörjde in mitt lår och min rumpa med sin säd. Han verkade gilla synen av mig, helt nedskvätt och hjälplös.

Jag fick dra till Apoteket sen när han hade åkt hem. Där köpte jag ett dagen efter-piller och hon i kassan frågade om jag ville ha vatten (att skölja ner det med antar jag). Generat och blixtsnabbt svarade jag “nej tack det behövs inte!” och skyndade iväg.

När jag kom tillbaka hem ville en kompis ses men då jag skulle ta pillret vågade jag inte. Man kräks ju lätt har jag hört. Så jag sa att jag var trött. Jag googlade snabbt på hur man skulle göra med dagen efter-piller och om det var många som mådde illa och spydde. Det verkade vara 50/50 men flera som inte hade mått dåligt uppgav att de käkat något till. Så jag åt två korvar med bröd direkt efter jag tagit det. Och jag kände inte av det alls sen! Mådde precis som vanligt. Så där har ni ett tips, tjejer. Nu hoppas jag att det är slut med denna ångest för jag har bokat tid hos min barnmorska. Jag har inte varit jätteorolig men i häromdagen kändes det verkligen inte bra.

This entry was posted on Tuesday, June 26th, 2012 at 4:43 pm and is filed under Knull, Suga av. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
7 Responses to “Din busiga sperma”

Hjälpte dagen efter pillret då?

Det vet man ju inte förrän det har gått ett tag. :P

Okej, men känner du dig gravid nu då?

Vad ska du göra hos barnmorskan då?

Jag har aldrig varit gravid så jag vet inte hur det känns. Känner mig dock precis som vanligt så…
Hos barnmorskan pratar man om ditten och datten, könssjukdomar yada yada, preventivmedel och annat tjosan.

Okej :-)

Du är för söt.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>