Hett, passionerat och romantiskt

Posted by: Liv

June 24th, 2012 >> Knull, Kärlek

Robin hade bjudit ut mig på Midsommar. Till min familj hade jag sagt att det var Simon jag skulle ut med. “Simon” framstår ju som värsta otroliga gentlemannen! Och tjenamors att Simon någonsin skulle ha bjudit ut en tjej på fin restaurang! Eller hur! *Asgarv*

Innan jag skulle dit så fick jag en sådan hemsk ågren! Tänk om jag var gravid eller tänk om jag skulle bli gravid och tänk om jag hade svamp och varför hade jag inte bara fixat en metod med hormoner? Suck! Jag struntar i alla hormoner bara man kan känna sig säker! Tänk om han skulle försöka sätta på mig i röven nu bara för detta (hade han antytt vid nåt tillfälle)? Min röv skulle nog inte fixa det, snyft.

Jag tog på mig en ny kjol jag köpt, en riktigt seriös finkjol. Under det hade jag stringtrosor, vacker bh och strumpebandhållare så jag kunde känna mig riktigt uppklädd.

Så skyndade jag till restaurangen och fick direkt en liten drink. Robin var vild som vanligt. Jag kände knappt igen honom, så galen var han. Men han lugnade ner sig och kysste mig. Då berömde han mitt hår av alla saker. Killar är konstiga när det gäller vad de gillar. Man kan se supersnofsig ut men ändå lägger de märke till håret liksom. :)

Det blev en trerättersmiddag! *Smälter* Åååh han är så himla gullig. Varför kan han inte vara min? Bara min? Hihihi. Det var jättegod mat som inte gick att beskriva hur man än försökte. Det kändes så himla lyxigt att sitta där med honom och vi har ungefär samma tempo när vi äter vilket jag nästan inte har med nån annan. De flesta människor kastar i sig mat så att det bara bränner i magen om man ska försöka hålla samma hastighet. Men vi kan sitta och göra pauser och bara prata en stund och det är faktiskt jättetrevligt! Jag försökte att inte dricka alltför mycket för det kändes som om jag lätt kunnat bli plakat för minsta lilla.

Mitt när vi satt där och det var så himla lyxigt så började han peta sig i tänderna. In med hela fingret bara! Hahaha! Samma känsla som om det skulle varit smäktande musik på en grammofon och så plötsligt scratchar någon skivan. Han kanske har börjat bli varm i kläderna? :)

Denna gång tyckte jag att vi klickade på ett sätt vi inte gjort tidigare. Det var mer kemi mellan oss och han drogs till mig på ett annat sätt än förut. Han lyssnade mer och vi var mer i harmoni eller vad man ska säga.

Efteråt åkte vi hem till mig och då kunde vi inte hålla oss så mycket längre. Han visste att jag hade på mig sexiga underkläder. Så när han fått av mig kläderna började han smeka mig och vi kysstes hett och innerligt. Han började snacka snuskigt med mig. “Jag vill in i munnen på dig och knulla dig…” och jag öppnade munnen för att säga: “Vad vill du mer göra?” men jag hann inte innan han sa “och i din röv!” och jag blev helt tyst förstås. Han ska alltid ligga steget före, få mig mållös, skrämma mig lite. Han var kåt på ett lite okontrollerat sätt.

Jag stod sen där med ryggen mot honom så han kunde se hur fin jag var. Så satte jag mig ner långsamt över hans kuk, fortfarande vänd bort. Jag hade på mig bh:n och stay-upsen och strumpebandshållaren. Jag gled sakta upp och ner för hans kuk och han njöt av både synen och känslan. Jag kallade honom “älskling”. Yes, jag vågade! Och jag tror att han kanske gick igång på det. Sen sa jag att han var stark och det gick han definitivt igång på. ;) När han gör sin grej har man ibland inte mycket att sätta emot. Jag har sett hur han ibland i helt vardagliga situationer där det krävs lite extra liksom får blixtar i ögonen. Samma sak kan jag se när vi knullar och det kan skrämma mig lite men det tänder mig också, jag skulle ljuga om jag inte erkände det.

Vi gick in i sovrummet och smektes och kelade och vad vi gjorde. Plötsligt medan han beundrade mina underkläder och fingrade på dem blev han helt kåt och sa att nu måste han bara slita av mig allt. Så det gjorde han. Sen älskade han med mig – för första gången skulle jag vilja säga. Ja, verkligen passionerat och med massor av hjärta. Eller så kändes det i alla fall. Vi såg varandra rakt i ögonen och jag bara strålade mot honom. Han kände samma sak, jag kunde se det på honom och stötvis fick han fram “Ja… visst är det? Känner du också…? Jag vet… det är… eller hur?” Han var som i en annan värld och jag bara nickade och log och kände hur det klickade mellan oss på ett sätt jag aldrig känt förut. Det var så mycket kemi i luften att det kunnat fräta sönder lakanen.

Han flyttade mig till en annan del av sängen och så sa han – alltså shit, ni kommer inte att tro det! “Kom hit, min älskade!” Ja, jag tror att jag hörde rätt!

När han kom hann han inte dra sig ur utan han var bara helt i trans och högljudd så att grannarna måste ha hört honom. Han bara sjönk ihop efteråt. “Förlåt!” sa han sen. Jag skrattade bara och sa att det löser sig.

Han ville gosa sen och drog mig intill sig så att jag låg med ryggen mot hans nakna kropp. Han kan se så farlig ut när hans långa, svarta hår har hamnat i en stor rufsboll ovanpå huvudet. Han höll om mig, tätt tätt intill, som om han älskade mig och så smekte han mig över håret. Jag hade läst på någon hemsida att man skulle göra det om man ville få någon att bli kär i en. Vi småpratade lite.

Jag vet inte… antingen kommer han att göra mig mycket lycklig, eller så kommer han att såra mig djupt.

This entry was posted on Sunday, June 24th, 2012 at 9:58 am and is filed under Knull, Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
13 Responses to “Hett, passionerat och romantiskt”

Det där lät underbart Liv!

Jag hade nog blivit galen i sängen med dig också.

Men jag vill ha mer än bara sängen. :(

Det vill jag med Liv!

Du vill ha en pojkvän.
Är han kär i dig då?

Vet inte. :(

Jag gillar dig Liv <3!

Gillar du mig också?

Jag har precis börjat på en sexnovell, testar något nytt, skulle du kunna gå in och läsa och ge mig din åsikt? <3 Snygg bild på dig naken förresten, modigt att lägga ut! :)

Javisst kan jag läsa den! Ska försöka titta på den senare idag.

Meh, såklart jag gör, Linus. ;)

Puss Liv <3

Kolla din email Liv!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>