Två killar i en smäll

Posted by: Liv

June 20th, 2012 >> Killar, Kärlek

Idag pratade jag lite med Robin och han fick mig att le i alla fall. Men nu verkar han vilja testa analsex. Eeeeeeeee! Jag känner mig inte säker på om jag vill för just nu är jag inne i en period då jag inte är jättesugen på att experimentera eller göra saker “för skojs skull”. Jag känner att vi är mer än bara kk nu även om vi inte är tillsammans och att jag därför också vill vara mer än hans knulldocka. Det är svårt att förklara. Dessutom ska han bjuda ut mig på restaurang i helgen vilket även det tar fokus från att det bara skulle handla om sex. (Även om man såklart hoppas på det också! Jag vet ju att ni gör det med, detta är ju ändå i första hand en sexblogg. ;) )

Jag fick ett mail från Oasis-Simon igår om att han ville ha ett mysigt möte med mig snart. Jag svarade äntligen att jag träffat någon och att jag bestämt med den personen att vi ska vara tillsammans, varför han och jag måste sluta träffas. Jag skrev inte “tyvärr” och liknande ord eftersom det hade varit hyckleri. Jag tänkte att om han blir sur får han skylla sig själv. Don’t hate the player, hate the game, som man säger. ;) Det kändes i alla fall bra att ha gjort det. Jag hatar verkligen att dumpa folk. Tycker det är jobbigt och är rädd för att såra någon. Men samtidigt var det en lättnad. Jag får otäcka rysningar bara jag tänker på Oasis-Simon, det där med Robin var egentligen bara en ursäkt.

Idag var det dags igen. Andra Simon hörde av sig. Jag fick lov att göra slut med honom också. Lite sorgligt eftersom han var en bra vän, men men. Jag skrev även till honom att jag träffat en pojkvän. Men samma sak där, jag skulle gjort det även om jag inte haft Robin. Han blev inte sur eller så utan önskade mig lycka till. Båda Simon reagerade ungefär likadant (utåt sett i alla fall). Jag betydde antagligen nada för dem, så vad hade jag egentligen gått och oroat mig för? Hehe. Tursamt nog betyder jag väl åtminstone nånting för Robin och det är rätt fantastiskt för han är ju sååå mycket bättre än dem. Längtar efter att känna hans kropp mot min igen.

This entry was posted on Wednesday, June 20th, 2012 at 3:05 pm and is filed under Killar, Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>