En romantisk slynas funderingar

Posted by: Liv

June 18th, 2012 >> Killar, Kärlek, Undergiven

Jag har blivit frustrerad igen, minst sagt. Bläääääää! Dumma Alex som inte var något att ha! Hur ska jag nu hitta en man från Ä-land? Det finns ju lösningar men det är riskabelt och jag vill inte göra något förhastat. Jag har redan börjat kolla kontaktannonser igen men min reptilhjärna säger stopp eftersom jag tycker så mycket om Robin. Jag kan liksom inte vara iskall fast jag kanske borde.

Snackade med Yak idag, han som vill bli min master. Han hade tänkt massor på mig sa han. Men han ville veta om jag är redo att bli hans slav. Jag bestämde mig för att vara helt ärlig och berättade att jag dejtade någon just nu men att vi inte var exklusiva. Däremot visste jag inte om jag kunde berätta för Robin att jag hade en master, så det sa jag. Yak sa att han förstod och att det kanske var bäst att vänta och se vad som hände. Jag sa att jag var redo att mötas på halva vägen, alltså ha någon typ av förhållande men inte helhjärtat bli hans slav. Men att han såklart måste fundera på om det är allt eller inget som gäller för honom.

Han ville också veta om jag hade haft sex med någon kille nu på senaste och jag berättade om mig och Hampus. Han verkade gå igång på det men sa att han ville straffa mig för att jag inte frågat honom först. Han tänder på tanken att jag är kåt och galen och måste vara med olika män, tänka på dem som objekt, som om det vore en köttmarknad. Jag kanske är tråkig men jag kan liksom inte framkalla den känslan. Det låter som en kåt killes fantasi bara, något han sett i en porrfilm. Jag skrattar nästan när jag tänker på mig själv som den sexgalna förförerskan som inte kan få nog av män och deras kukar. Ledsen att göra dig besviken, Yak. Visst kan jag spela slyna för lekens skull. Men egentligen är jag en romantiker som tänker alldeles för mycket. En tönt som sitter och skriver en massa.

This entry was posted on Monday, June 18th, 2012 at 5:46 pm and is filed under Killar, Kärlek, Undergiven. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
10 Responses to “En romantisk slynas funderingar”

Från en slyna till en annan: Dominanta män tänder på saker som vanliga “vaniljkillar” kanske ofta inte gör. Min Herre vill se mig knullas av andra medan han förnedrar mig verbalt, det tror jag sällan icke dominanta killar skulle vilja/göra. Ett vänskapligt råd, tänk en extra gång innan du ger dig in i ett dom/sub-förhållande. Det är krävande, men är man villig att ge det där lilla extra är det fantastiskt. En gång slyna alltid slyna. Se bara till att ni är överens om vad som gäller, vart dina gränser går, så att du inte råkar ut för saker som får dig att må dåligt. Det är du som i början sätter upp reglerna, men att ni båda jobbar tillsammans för att flytta gränser och utveckla slynan. Är han en erfaren och okej dom så vet han självklart allt detta :)

Min herre, är det Jesus?

Kan du inte skriva om lite gamla sexupplevelser? :)

Emily: Jätteintressant! Berätta gärna mer och om du har en blogg kommer hoppa dit på studs.
Den där grejen med att bli knullad av andra män medan domen ser på… Jag kan inte se någonting speciellt upphetsande med det. Visst, jag kanske skulle kunna tänka mig att testa det för spänningens skull.
En grej jag tänker är att jag automatiskt skulle försöka ta över kommandot, helt naturligt på instinkt då jag har en ganska stark dominant sida också.
Jag kan säga direkt att jag inte har tid med ett dom/sub-förhållande i dagsläget. Det är det jag måste få honom att förstå, men han är trög.

Linus: Vem vet om Jesus var en master? Kanske han var lite undergiven faktiskt…

Amanda: Jo, kanske. När jag kommer på några.

Jag har ingen blogg tyvärr, men berättar gärna mer ändå!

Jag trodde inte heller att jag skulle bli kåt av det, men det blev jag. Jag tycker ju om att bli förnedrad och det är ju vad det handlar om i grund och botten. Många doms vill ju även ta in andra kvinnor i utlevnanden, vilket man också bör tänka på. Skulle du klara av att han har sex med någon annan. Jag har tex blivit fastbunden i en stol medan han knullar någon annan framför mig. Sjukt förnedrande, men det gjorde mig enormt kåt. Många tycker nog att detta är sjukt, men jag vet att jag är slyna nr 1 och kommer alltid att vara. De andra tjejerna han använder är bara till för att användas, ett redskap som vi behöver i vår utlevnad. Inget annat.

Jag är också väldigt dominant vanligtvis, är inte alls undergiven av naturen, vilket innebär att det tog ett tag för mig att lägga mig ned och acceptera maktlösheten, acceptera mig själv, för det är just vad vårt förhållande handlar om. Han bestämmer ALLT och då menar jag ALLT. Detta innebär dock inte att jag inte får ha egna åsikter, egna intressen osv, men vill jag tex gå ut en kväll med kompisar, så måste jag be om lov först. Det är dock absolut inget negativt att du är dominant, en dominant sub gör oftast inte saker den inte vill, bara för att behaga sin herre.

Ja, ett dom/sub-förhållande tar tid, och är både tufft fysiskt och känslomässigt. Det viktiga är ju att du säger exakt vad du tycker och tänker till honom, ALLTID. Oavsett vad det är så måste du vara ärlig, det är a och o i ett sånt förhållande. Både för att domen ska veta hur du mår och kunna läsa av dig bättre, samt för din egen säkerhets skull. Jag har haft enormt svårt med öppenhetsbiten eftersom jag inte varit van det sen tidigare, men det går lättare allt eftersom. Allt handlar om vana och jag vet att min herre aldrig skulle döma mig, oavsett vad jag känner.

Det hanbdlar in mångt och mycket om ett omhändertagande. Jag är till för att användas, men samtidigt är min herre min trygga punkt i livet, som jag vet alltid finns där och tar hand om mig i vått och torrt.

Är du nyfiken över något är det bara att fråga :) Du ser ju min mail i kommentaren.

Emily, coolt att du delar med dig! Och precis det som du säger är det som alla jag har pratat med tycker är så fantastiskt. Samtidigt verkar det här så svårt att finna, du är nog lyckligt lottad och borde starta en blogg snarast! ;) Är det inte svårt att hitta andra som vill vara med som redskap? Jag tycker absolut inte att det är sjukt, jag tycker det låter spännande! Är han din pojkvän också?

Exakt det du beskriver är det som Yak vill ha. Men det kommer förmodligen inte att hända då den typen av d/s-förhållande inte ligger för mig. Jag är mer för lite bondage och testa grejer på skoj då och då. Det var också vad jag försökte säga till honom, “nöjer du dig med det eller vill du skita i det här om du inte får löpa linan fullt ut?” Men jag tror inte han hajade. Och det är problemet med mig och öppenhet, jag kan aldrig vara ärlig mot killar eftersom en primitiv del av mig tror att de ändå är för dumma för att fatta det jag säger. ;) Jag tror inte heller att Yak är en nog duktig eller pålitlig dom för att någonting sådant skulle funka. Vissa killar har sån jäkla auktoritet, Robin t.ex. och sen jag träffade honom framstår Yak som mycket mindre dominant.

Kan inte se mig själv i den här typen av lite “hardcore” dom/sub-grej. Som du säger, det är fysiskt krävande och jag tror inte jag skulle fixa det. När jag påpekat det har killarna inte förstått. Dessutom tar det tid och det är något jag verkligen inte har. Det jag blir allra mest fundersam över är hur det här skulle kunna fördröja och ta flera bra år från en tjej och äventyra om hon vill ha barn. Biologiska klockan tickar medan någon styr över vad man får göra, liksom.

Haha tror inte att jag skulle vara en så bra bloggare tyvärr, men lovar att återkomma om det händer en dag. Man vet aldrig ;)

Vi har inte haft några problem alls. Vi skriver ofta annonser på olika sidor, bland annat darkside.se som är en sida mer riktad till oss med den här livsstilen. Sen så ser vi bpda relativt bra ut vilket säkert också hjälper till lite i sökandet. Och ja, det är enormt spännande, samtidigt som jag alltid har en liten liten oro i magen för vad som kan komma, men det hör till, det är det som gör det hela så himla underbart. Ja, han är min pojkvän också. Så vi lever i ett 24/7-förhållande där jag har regler att leva efter. Jag städar, tvättar, gör allt han vill. Sedan blir jag självklart belönad/straffad beroende på hur väl jag uppför mig. Jag har aldrig dammsugit så noga som i detta förhållandet, haha! ;)

Om det är så du känner ska du förmodligen inte ge dig in i ett förhållande med honom, för i slutändan kommer det handla om att någon av er måste anpassa sig efter den andra och då må dåligt. En dom som inte får leva ut mår ju även den dåligt, precis som en sub mår dåligt om hon blir pressad för hårt.

Jag är exakt som dig, vill inte öppna mig för killar. Har aldrig gjort det förut, men med min herre så gör jag det, även om det ibland får mig att må dåligt. Jag vill liksom vara stark på egen hand, inte vara till besvär, men i hans ögon är jag aldrig till besvär.

Vissa doms ska man passa sig för. Jag har dejtat några som inte alls varit helt okej och som faktiskt skrämt mig. Bara för att du kan ordet slyna innebär det inte att jag lägger mig för sig eller att du får piska upp mig som du vill, vilket vissa doms verkar tro.

Det är enormt fysiskt krävande. Jag har blivit fastbunden en hel dag för att gång på gång på ta emot smisk, eller hårdare slag mot kroppen, och det är inget för alla. De som inte förstår har ingen insikt i den här världen.

Den biologiska klockan ja. Jag har ju inga behov av barn och kan inte riktigt se ett barn i det liv jag lever. Hur förklarar man något sådant för sitt barn? Att mamma är blåslagen?

Men för övrigt, du verkar ha en sund inställning till det här så det kommer med all säkerhet gå bra, vad du än bestämmer dig för! :)

Tycker du skriver väldigt bra och intressant här så du skulle nog bli en perfekt bloggare!
Om han är din pojkvän så är ju automatiskt tidsaspekten, biologiska klockan och tilliten genast 100 gånger enklare. Liksom kontrollen.
Får se vad som händer i detta ärende. Han bor ju utåt h-e också vilket gör det ännu svårare.
Dina kommentarer är till hjälp och jag hoppas du fortsätter kommentera om ämnet kommer upp igen!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>