Han är inte kär?

Posted by: Liv

June 14th, 2012 >> Knull, Kärlek

Vi höll om varandra hela natten. Han är mysig. Världens lenaste händer, åååååh! Jag vaknade klockan 6 och kunde inte somna om. Hade lite ångest. “Fan han är inte kär i mig,” ringde det i huvudet. “Det märks på sättet han har sex med mig på.” Men inte bara det, jag känner det på mig, blickar etc. Samtidigt märker jag att han tycker mycket om mig. Han vill veta mycket, han vill höras och ses ofta, han är intresserad, han tittar… :) Usch, jag vet inte, han är ganska ytlig, visar inte så mycket känslor. Han är sån, har jag förstått. Han öppnar sig inte så lätt.

Är jag kär i honom? Jag vet inte. Jag försöker så hårt att inte bli det. Undrar om det är något ex eller något som spökar i hans huvud ännu. Ska jag säga…

Fast jag tänker ofta det, “det här är ett exempel på en kille jag kanske skulle kunna få.” Då vet jag vad det finns och vad man kan förvänta sig, eller vad man ska säga. Eller, bara att tänka “jaha så här lång tid tog det att hitta en sjukt bra kk! Inte tog det flera år i alla fall,” hjälper. Jag har för mycket erfarenhet för att kära ner mig till depressionsnivå, haha. Jag är för cool för att gräva ner mig. Så länge vi har kul har vi kul – så ska jag försöka tänka åtminstone. Jag känner mig bara otillräcklig för honom, att han vill ha någon som är mer lik honom. Men han anpassar sig liksom inte heller utan han kör sitt race.

När han vaknade hade vi sex såklart. Ajjjjj rakblad!!! Stackars mitt underliv! Vad är det som har hänt? Jag kom på att man kan ju knipa, så kan det bli bättre. Blev påmind i samband med Hampus. Jag tror han kände av det också för han verkade njuta mer när jag gjorde så. Han tryckte ihop mig i alla möjliga ställningar. Jag sög honom och han fick syn på min röv. Då bara slet han sig loss och tryckte ner mig på mage med händerna rakt ut – fast jag kunde nästan inte ligga så – och körde stenhårt. Jag märkte att han var helt extatisk och inte kunde kontrollera sig själv. Hans andning var på Vasaloppsnivå och jag kände skakningarna i hans grepp. Han hann dra sig ur i sista stund och kom över min rygg och arm. Detta “i sista stund” är lite kritiskt för det är svårt att veta om något kommer inuti då. Jag vill egentligen inte ha det så här. Jag vill kunna njuta av att han kommer, inte vara nervös över det!

När jag kom hem funderade jag över hur jag skulle kunna få honom att bli kär i mig. Det var mest ett tjejigt tidsfördriv bara. Jag kom fram till att man ofta faller för någon när man ser den interagera med andra och det har vi ju aldrig sett. Vi har alltid bara träffats på tu man hand. Eftersom han har berättat om mig för sin kompis så hoppas jag att han ska introducera mig för sina vänner och sin familj. Han verkar inte så noga med vad man kallar sig, vilka etiketter man sätter på förhållandet.

Sen tänker jag att man ska göra sig oumbärlig för den andre. På sätt och vis är det redan så. Jag vet att han saknar mig om han inte får tag i mig. Mitt i allt detta funderande somnade jag.

This entry was posted on Thursday, June 14th, 2012 at 4:22 am and is filed under Knull, Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
13 Responses to “Han är inte kär?”

Ojdå är det något jag ofta fått höra så är det att “dra ut sig tidigt” är den största lögnen om sex som finns.. För som alla vet så får killar en slags utlösning hela tiden under ett samlag (glömt ordet..) och man kan alltså bli gravid även på den här försatsen..

Brittfitta: Jag har hört precis tvärtom? Att det inte finns någon försats utan att om någon blivit gravid av något de trodde var en försats så var det för att han faktiskt inte hann dra sig ur innan han kom på riktigt. Faaast det kan förstås vara någons önsketänkande. ;)

Men! Jag tycker ändå man aldrig ska chansa! Nu använder jag ju pessar så jag är kanske inte helt oskyddad och just den här gången satt det rätt för en gångs skull. Men då konsekvensen är så stor bör man egentligen aldrig riskera något. Jag tror precis som du att avbrutet samlag är en myt. Om det hade funkat så hade du och jag inte suttit här idag eftersom det var en av väldigt få preventivmetoder som våra förfäder hade. ;)

Okej Liv :-)
Våra förfäder?
Så gamla är vi väl inte.
Ppillret kom på 60talet.
Spiral och pessar och kondom fanns väl på 70 talet när jag blev avlad iallafall.

Linus: Ja precis. Men innan piller och sånt kom. Alla andra tusentals år. Då fanns det väl mest bara avbrutet samlag och säkra perioder (och kondomer av gristarm kanske, men jag gissar att de inte åkte fram så ofta). Men då de här metoderna antagligen inte fungerar i längden så blev folk på smällen ändå. Och därför sitter vi nu här och snackar skit på en dum blogg. Det är åtminstone min teori! :)

Okej.
Så dum tycker jag din blogg inte är, mest trevlig faktiskt :-)

Lite Lanefeldt knip lite försiktigt :-)
Varför gjorde det ont i din vagina då?

hehe nej precis det var det jag menade också :P . Det kom bara inte fram i kommentaren :P . Nej ibland blir jag så less på tjejer som säger “nej men det är lugnt han kom aldrig i mig”… Hehe jag har i alla fall smakat på försats förut.. Så jag tror nog att det finns ;D. Nej om man vill slippa bli med barn då ska man nog vara på den säkra sidan och använda ett preventivmedel :) . Men pessar, och alla de andra grejerna man stoppar upp sjölv i slidan.. Det känns som att det är väldigt bökigt? Har en syster som använder såna där ringar och hon säger att det är väldigt enkelt men jag tycker det mest låter bökigt :P . Plus att jag nog själv skulle vara väldigt paranoid att jag skulle ha satt på den fel :P

Haha Lanefelt, vad kult hon var! Före sin tid faktiskt.

Ja försats, men miljonfrågan är: Finns det spermier i den? Och i så fall tillräckligt många för att befrukta? Jag har hört att det inte räcker med en eller några få, det måste vara en viss mängd. Men det kanske också är skitsnack, vem vet? Mycket intressanta frågor detta, någon borde seriöst undersöka detta vetenskapligt, det kunde bli ett kul projekt. Å andra sidan, eftersom killar ändå aldrig kan garantera att de hinner dra sig ur så är det kanske irrelevant? Jag svamlar… :)

Tycker inte att det finns några likheter alls mellan pessar och p-ring. Pessar kan hamna fel (typ jämt?) medan p-ring typ aldrig kan hamna fel. Men hormonerna är jobbiga… det är kruxet.

Varför gjorde det ont i din vagina då?

Jadu. Svamp?

Okej.
Då ska ni väl inte ha samlag om det gör ont för dig :-(

<3

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>