Snuskig med dig

Posted by: Liv

June 12th, 2012 >> Knull, Suga av, Undergiven

Robin hade tagit fram pipan men då jag inte kände mig helt hundra tog jag bara ett bloss. (Undrar hur ofta han själv röker på? I alla fall är han snabbare i pallet än jag, så…)

Efter ett tag kände jag hur mina ögon klippte. Vi satt i soffan och han tog tag i mig och kysste mig passionerat. Sen tog han av mig kläderna och beundrade mina nya underkläder. Han tog en ordentlig titt på stringtrosorna och vände på mig så jag vreds i en konstig ställning. Han smiskade mig några gånger över skinkorna (önskar det varit längre) och sa att jag varit så snäll att han inte hade något att smiska mig för.

Sen började han knulla mig på soffan. Plötsligt strök han undan mitt hår från halsen och tog ett lätt strypgrepp. Jag kände hur blodet åkte upp i huvudet och fick känslan av att jag såg ut som en klämd ballong. Men jag kunde fortfarande andas. Jag tror inte han har utforskat så mycket av den sidan hos sig själv men jag märker ju att han är superdominant. När jag kallade honom för herrn en gång så gick han typ igång på det!

Han satte först på mig mjukt vilket var skönast. Han kan ju vara öm och fin av sig men jag vet inte om han riskerar att tappa ståndet då. Han körde sen hårt som han brukar och sa att jag såg förskräckt ut. När han gör så där är det ju med hela sin tyngd och innerst inne tror jag han vet att jag tycker det är lite jobbigt.

Vi fortsatte inne i sovrummet. Han bet mig hårt i bröstvårtorna. Om nån kan göra det så är det han för han gör det precis lagom hårt och så vet han exakt när han ska bita.

Jag sög honom sen, hårt, snabbt och djupt. Som vanligt slickade jag och sög på hans pung. Sen fick jag en brinnande lust att slicka honom i rumpan. Ja, jag bara älskar det, kan knappt låta bli! Så jag provade mellangården först för att se om det var fritt fram. Han protesterade inte så jag lät tungan löpa längs hela skrevan. Jag märkte att han tyckte om det så jag började leka med tungspetsen mer direkt kring hålet. Stack in den lite lite grann, pressade på. (Det går inte så mycket, rumpor är väldigt trånga.) Han gjorde ingen hemlighet av att han gillade det och så flåsade han: “Fan vad du är snuskig!” Helt förtjust. :) Jag kan vara snuskigare än så, Robin. Du skulle bara veta…

Han slickade mig tills jag kom. Åh vad han är bra på det! Sen har han händer som en Gud….. mmm.

This entry was posted on Tuesday, June 12th, 2012 at 5:17 pm and is filed under Knull, Suga av, Undergiven. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses to “Snuskig med dig”

Var kom han då?

Utanför. ;)

Utanför fönstret :-)

Får ingen kille komma i dig någongång?

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>