Äntligen. Du. Igen.

Posted by: Liv

June 11th, 2012 >> Killar

Jag gillar inte att Robin kanske fattade av något jag sa att jag varit med Hampus. Men han kanske var svartsjuk och därför ovanligt uppmärksam och benägen att dra slutsatser? Han är ju inte dum när det gäller sånt här, inte lätt att lura…

Så skulle vi äntligen ses. Jag tog på mig nya bh:n och trosorna och sminkade mig lätt. Ville vara fin för honom även om jag inte var speciellt pigg. Jag hade längtat efter honom, ganska mycket till och med och drömt om det här ögonblicket.

Först körde vi presentöppning. Han fick en after shave och gillade den. Alltid så entusiastisk.

Robin känner redan till Alex (han lyckades dra det ur mig för länge sen). Nu ville han höra mer. Han tyckte Alex verkade jätteskum och vi skrattade massor. Han fick se en bild och sa att Alex såg ut som en bonde. Nu vet han i alla fall att Alex inte är något som helst hot.

Sedan sa han plötsligt att han blev så sugen på mig. Och så började han smekas och hålla på men slog bort sina egna händer. “Nej Gud, inte ännu!” Jag rös av hans beröring och kunde knappt bärga mig jag heller.

Ska berätta om sexet i nästa inlägg…

This entry was posted on Monday, June 11th, 2012 at 12:37 pm and is filed under Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>