KK med chefen

Posted by: Liv

December 15th, 2009 >> Killar, Min roman, Sex

Jag börjar tro att Sándor kanske är singel igen. Okej, låt mig berätta. Sándor var projektledare för ett projekt jag jobbade med för ett tag sedan. Vi hade jobbat tillsammans i andra projekt förut och jag hade alltid känt mig lite dragen till honom. Så hade jag fantiserat om att vi hade sex och att han blev min älskare men jag trodde aldrig att det skulle bli verklighet. Så sa han en sak som gjorde att det liksom blev öppet mål och jag var inte sen med att ta tillfället i akt. Jag frågade honom om han var intresserad av att kanske ha lite kul i sängen. Och så blev det. Mer om detta kan ni läsa i min roman som jag gett ut på Vulkan. Det var en helt otroligt cool känsla – att först drömma om att ha sex med en person och sedan förverkliga det. Ja gud, jag har inte varit singel tillräckligt länge i mitt liv. ;) Sen vet jag inte om han var så där jättebra i sängen i och för sig…

Hur som helst, han tog tillbaka sin gamla fru och nästan på dagen sket han fullständigt i mig. Det var hårt att ta. Jag tyckte vi fick sådan himla bra kontakt, trodde vi var vänner åtminstone. Men han bara klippte. Jag får fortsätta skriva mer om detta i morgon dock, om varför jag tror han kan ha blivit singel och vad jag skulle vilja göra. Nu måste jag gå och lägga mig.

This entry was posted on Tuesday, December 15th, 2009 at 1:24 am and is filed under Killar, Min roman, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>