Herr rap och fjärt

Posted by: Liv

May 31st, 2012 >> Killar, Kärlek

“Har du några pojkvänner där hemma?” frågade Alex plötsligt. Jag trodde knappt mina öron. “Pojkvänner? Pratar vi i plural här?” frågade jag, nästan förnärmat. “Nej, jag dejtar ingen.” Senare ångrade jag mig. Jag hade ju bestämt mig för att om han frågade om jag hade pojkvän skulle jag säga: “Nej. Aldrig haft någon.” Det hade varit kul att se hur han reagerade. Men jag blev så jäkla ställd av frågan att jag helt kom av mig.

Efter det förvånade ingenting mig. Inte ens när vi stod och diskuterade morgondagens middag och han råkade fjärta. Hah! Den förtjänade jag va?

I övrigt har jag tänkt att han är en himla tjurig människa. Jag läste ett gammalt mail från honom och blev kär på nytt. Den som skrivit det verkar vara en sådan mjuk, romantisk, finkänslig, fantastisk man med riktig fingertoppskänsla för hur kvinnor funkar. Den personen hade klass! Medan Alex av kött och blod bara lufsar omkring och rapar ogenerat. Nej, jag kan inte begripa att det är han som skrivit mailen. Det är en riktig Cyrano de Bergerac-situation! (För er som inte vet vem det är, tänk på filmen Roxanne.) Själva föreställningen om Alex – det är min själsfrände.

This entry was posted on Thursday, May 31st, 2012 at 3:19 pm and is filed under Killar, Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
10 Responses to “Herr rap och fjärt”

Lite åt Hampus fast han torkade ju sig inte efter toalettbesöket.

Ja precis, börjar tro att detta är typiskt för killar från Älsklingsland. Eller nej förresten, jag vet.

Hej Liv! Första ggn jag kommenterar. Hittade din blogg för ca en vecka sedan och nu var jag precis färdig med att ha läst igenom alla inlägg från start. Fantastiskt vad bra du skriver!!! Väldigt intressant att läsa en sådan välskriven blogg.

Har en fråga! Jag är själv väldigt osäker på det sexuella planet och jag avskyr att jag är sådan och jag vill väldigt gärna förändra mig. Jag tycker du verkar ha en befriande sexualitet och jag är imponerad av dig. Jag undrar mest hur du har blivit så som du har blivit? Har du haft pojkvän sen du var ung så att det blev naturligt redan där? Har du alltid/oftast känt dig bekväm sexuellt?

Svara om du vill/kan/har tid. Ha det så bra! Mvh /H

Kommer du vara i ditt älsklingsland när det är val nästa gång?
När de har val.

Hej H!
Vad roligt att få en kommentar som din, verkligen uppmuntrande! Har du alltså läst alla inlägg? Wow, vad ballt! :)
För att svara på din fråga, nej, jag har verkligen inte alltid varit som jag är nu, jag har ständigt förändrats sexuellt och det tror jag gäller de flesta människor. Jag har nog gått igenom alla faser som finns. ;)
Jag tror att jag tar sex lite med en klackspark, dvs. jag förväntar mig inte för mycket av mig själv eller den andre utan jag ser oss som just människor. Sedan tror jag att jag har tränat mycket på positivt tänkande (när det gäller allt här i livet) och försöker tackla saker med humor. Det går inte alltid men man bör aldrig sluta försöka.
Sen kan det nog vara med sex som med andra “läskiga” saker att man måste ta steget för att utvecklas. Om du står i hopptornet i simbassängen och tänker “jag törs inte” men sen hoppar du ändå, då märker du att du efteråt får en euforisk känsla. “Yes, det här var ju skitkul!” Jag har många gånger sagt att jag aldrig skulle våga prova på det och det inom sex men sedan har jag gett det en chans och till min förvåning älskat det. Visst ska man inte göra saker man inte vill men man kan vara öppen för nya saker. Sex handlar så mycket om att försöka förstå reptilhjärnan, man blir ofta SÅ överraskad över hur man reagerar.
Vad tror du om det?

Linus: I wish…

Okej gumman.

Tusen tack för att du tog dig tid att svara Liv! Det låter mycket vettigt. Väldigt intressant att höra att du också gått igenom olika faser. Jag gillar hopptornsmetaforen starkt, det ska jag bära med mig, när jag får besök av mina hjärnspöken och jag inte vågar.

Just det där med klacksparken är jag nog inte så bra på när det gäller sex. Jag tänker alldeles för mkt på min egna prestation och då ballar jag ur för jag tror aldrig att jag kommer att vara dålig.

Tack igen för svaret! Mvh /H

*och såklart skulle det stå alltid att jag kommer vara dålig, inte aldrig:)

H: Kul! Du får gärna återkomma om du har fler frågor.
Läs gärna flera olika bloggar och låt dig inspireras (eller avskräckas för den delen). Vi som lever nu har fler möjligheter än någonsin förut att utbyta tankar och erfarenheter! Stor kram.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>