I en perfekt värld hade vi…

Posted by: Liv

May 29th, 2012 >> Killar

Vi bestämde oss för att glo på en film, en svensk. Han hade bara tre svenska och jag vet inte vad som flög i mig men jag var tvungen att peka på den snuskiga. Lust och fägring stor av Bo Widerberg. Det var som om en busig del av mig själv ville hetsa honom, provocera fram en reaktion, en generad sådan. Se vad han gick för. Fanns det över huvud taget någonting sexuellt inom honom? Kunde han bli berörd? Hur skulle han i så fall visa det? Hans övriga familj verkade mycket konservativa och jag vet inte hur det påverkat honom. Samtidigt brydde jag mig inte ett jota om vad han skulle tänka om mig.

Filmen var inte så värst snuskig trots allt men jag fnissade och kommenterade sexscenerna helt öppet. Han tyckte den var bra för att den var så konstig. Konstig, som han själv.

På många sätt är Alex Robins motsats. Alexs mamma är Hampus’ mammas motsats. Hon hade varit den perfekta svärmodern, jag skulle faktiskt inte kunna tänka mig en bättre. En extramor på något sätt, hade varit mysigt. Jaja, det är väl inte så stor vits att tänka på vad som kunde varit.

Jag var på stranden med Alex. När han upptäckte min fascination för vackra stenar och snäckskal sprang han kvickt iväg och hämtade några åt mig. Så snabb och rörlig, i sjukt bra form. Som ett djur på savannen, kan göra allt. Visst är han söt men han är så mycket arbetare, klumpig på nåt sätt. Sedan hatar jag dialekten och sättet han på ett mörkt, entonigt sätt grymtar fram den.

Robin har hört av sig flera gånger. Jag känner att jag längtar efter honom. Tittar på ett foto av honom och inser att han är allt som Alex inte är.

This entry was posted on Tuesday, May 29th, 2012 at 6:30 am and is filed under Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses to “I en perfekt värld hade vi…”

Vackert, i en så fin och bra blogg

David: Tack! Kul att höra. :)

Romantiskt att han hämtade vackra stenar och snäckskal till dig.
Det var fint gjort av honom.

Jo det var ju snällt och fint också att ta med mig på utflykt.

Ja just det.

Mera bilder på dig i dina underkläder beställes av mig.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>