Presenter till mig själv och dig

Posted by: Liv

May 22nd, 2012 >> Killar

Robin hade tipsat mig om var jag kunde köpa sexiga underkläder. Så jag bad Alex att ta mig dit. Vid det här laget hade jag redan förstått att jag och Alex aldrig skulle kunna bli intresserade av varandra på riktigt så jag hade inte så mycket att förlora på att han skulle se mig rota bland olika stringtrosor.

Naturligtvis hade jag Robin i tankarna när jag gick omkring där i butiken och försökte hålla tillbaka ha-begäret. Vad jag ville att han skulle se mig i. Små blommiga saker trängdes bland färgglada raffset, bikinis och rosa toppar. Allting så flickigt men ändå så medvetet och festligt.

“Hoppas du inte blir alltför uttråkad,” ursäktade jag mig till Alex. “De har väl inga herrkläder alls här?”

“Nää. Det är ingen herrbutik,” mumlade han. “Eller… jag antar att det är det, på ett typ omvänt sätt.”

Jag bara skrattade rätt ut. Jag vet inte vad som var roligast, själva kommentaren eller att den kom från honom. Han verkade inte lätt att genera i alla fall. Och tur var väl det. För jag köpte något grymt sexigt! (Som ni ska få se på bild sedan.)

Förresten, jag måste berätta om när Alex fick min present. Det var en kitchig ölöppnare i form av en rosa älg i äkta läder (säkert rätt dyr) som Hampus fått av min syster men som han inte kunnat ta med sig p.g.a. en för full resväska. För att slippa köpa något nytt bestämde jag mig helt enkelt för att ge den till Alex. Sättet han slet upp presentpappret på, för att sedan med fumliga fingrar dra sönder asken, var sjukt osexigt. Det var en sådan där kartong med en flärp som man ska dra i för att öppna, ni vet, världens enklaste grej. Men han bara såg så där dum ut, rev i den med sina klumpiga arbetarhänder och såg väl måttligt road ut när han fick se innehållet. “Det var mest på skoj,” sa jag, lite ursäktande. “Tack,” sa han och log snett, bet sig lite i läppen. Jag förstod mig inte på honom. Vem var han? Jag som trott att jag visste, att det skulle bli en sådan där person som allt bara flöt på med, som man bara förstod utan att behöva säga så mycket. Men så blev det ju långt ifrån.

This entry was posted on Tuesday, May 22nd, 2012 at 6:20 pm and is filed under Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses to “Presenter till mig själv och dig”

Hehe du får honom att låta som kingkong brevid den ljuva blonda tjejen :P

Haha, inte min mening att smutskasta honom. Men ärligt, han skulle kunna göra något åt sin bufflighet. Anstränga sig lite. Killen kan ju skriva, hans bokstäver blir till guld. Men undrar ärligt vem som kan finna honom sexig. Förlåt Alex! :)

Hehe nej faktiskt så var kingkong en liten söt komplimang till honom på ett bakvänt sätt :P . Jag tycker faktiskt han låter sexig när du beskriver honom! Men det är nog endast för att du får honom att låta lite som den otroligt manliga mannen som blivit isatt mäniskokläder och plötsligt måste lära sig umgås med “normala” människor :P .

Men hur skulle han kunna bli uttråkad i en underklädesaffär :P

Brittfitta: Okej, haha! Jag förstår vad du menar. Och ja, kanske är det lite “been there done that” i det här fallet för mig. Jag har redan varit tillsammans med killar som är bonniga, lite klumpiga, introverta och väldigt manliga. Så jag är lite trött på det och letar nu mer efter någon som är mer social, anstränger sig för att ha lite stil. Men king kong-killar kan helt klart vara sexiga! Och Alex är ganska snygg faktiskt.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>