Min vackre prins

Posted by: Liv

May 12th, 2012 >> Knull, Kärlek, Sex

Hampus ville att jag skulle stanna men jag var obeveklig. Jag skulle vidare, träffa Alex som jag ju lovat och planerat så länge (må så vara att Alex låtit som värsta nörden i telefon).

Men vi tog vara på den korta tid som var. Glodde på Family Guy och drack choklad som vi brukat när vi var tillsammans. Jag trodde aldrig att det skulle ske men jag kunde faktiskt komma ihåg de bra sakerna. För en kort tid sedan hade jag tänkt att jag inte skulle kunna återvända utan att få panik över alla dåliga minnen som skulle skölja över mig. Men så blev det alltså inte.

Vi hade sex såklart. Jag slickade hans rumpa och märkte hur mycket jag saknat det. Mums mums. :) Jag älskar när jag kan ha makten på det sättet och bara få honom i en helt undergiven position.

Jag red honom först men sen ville jag ha honom över mig. Det var inget speciellt med det men det var så skönt att det var han. “Jag älskar dig Hampus!” kved jag och jag menade det av hela mitt hjärta.

Han satte sig på knä och la en kudde under rumpan på mig. Han rullade med höfterna på ett sätt som skulle gjort självaste Elvis grön av avund och det var så skönt. Han kommer då alltid på något nytt och jag betvivlar att jag någonsin kommer att träffa på en kille igen som bjuder på nya överraskningar varje gång man har sex. Jag smekte mig själv och kom både länge och väl. “Ok, min tur,” sa han och la sig på sidan och jag på rygg. Jag njöt av att se honom njuta och log åt de välbekanta svordomarna som flög ur honom av bara farten. (Om ni någonsin har sex med någon härifrån kommer ni förstå vad jag menar. ;) )

Han var så otroligt vacker. Hans svarta hår låg som en gloria runt hans huvud och hans smala, spetsiga ansikte med de kisande kinesögonen tycktes fulländat där i dunklet. Jag tog hans hand och visste inte hur jag någonsin skulle kunna orka med att släppa den. Vi älskade verkligen som bara vi kan älska.

Jag bad honom rida mig bakifrån och han ställde sig vid sängen medan jag stod på knä med rumpan mot hans kön. Jag lät honom ta mig så hårt han behövde.

Så somnade vi tätt intill varandra och jag kände den där trygghetskänslan igen, att inget ont kunde hända mig så länge jag låg där i hans famn. Jag har aldrig varit så säker på någons kärlek till mig som jag varit på hans. Han är nog den enda som vet allt om mig, all skit, mina patetiska, dåliga, allra sämsta sidor och ändå gillar dem alla.

This entry was posted on Saturday, May 12th, 2012 at 5:55 pm and is filed under Knull, Kärlek, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
9 Responses to “Min vackre prins”

Vackert.

Knulleriet verkar vara det ända som fungerar mellan er.

Linus: Vi har mycket gemensamt också, mer än jag kan berätta här.
C: Kul att se dig igen!

Okej,fick han komma i dig?

Din vackre prins Daniel från Ockelbo :-)

Kinesögon också?
Ni hao!
Å tni kinesmat efteråt kanske?

Usch prins Daniel, honom skulle jag inte ta i med tång! Tur att man har olika smak. :) Du då, Linus, tycker du prins Daniel är het?

Nej, jag är hetero och gillar kvinnor Liv.
Han ser ut som Boxer-Robert, Östermalmsbrats :-)

Hampus-din egen Stig-Helmer Olsson :-)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>