Gråt och knull

Posted by: Liv

May 8th, 2012 >> Knull, Kärlek

När vi skulle gå till ett ställe där man skulle hänga av sig värdesakerna så yttrade Hampus de chockerande orden: “Jag vill inte. Jag har ingen lust att lämna min plånbok med en ring för 35.000 kronor här.” Jag höll på att trilla baklänges, liksom: “Ursäkta, host, vaaaaad sa du?” Jag har fortfarande inte fått minsta klarhet i varifrån ringen kom. Kan det varit något han länge haft i sina ägor i väntan på den rätta? Eller hade han fått/lånat den av sina föräldrar? Han är väldigt gammaldags av sig som ni säkert förstått.

Vi badade badkar och sen knullade vi igen. Låg som ett T-kors för den ställningen tycker vi båda om. Jag smekte honom i rumpan samtidigt. Han har världens gulligaste rumpa, ja, både skinkorna och den mer intima delen är jättesöta. ;) Vilka händer han har sen, mmmm. Vi hade rätt så Svensson-aktigt sex vilket var helt okej. Vi behöver inte konstra till det för att det ska vara bra.

Senare när han hållit på och klagat och gnällt över saker och människor och sådant som inte gick hans väg så sa jag åt honom att hålla käften. “Det här är anledningen till varför jag gjorde slut med dig, på grund av din jävla attityd!” Han blev ledsen förstås. Men jag kände att jag fått nog av det där redan efter ett par dagar och att varenda dag jag hade sluppit det hade varit guld värd. Men sen bad jag om ursäkt. “Jag borde inte tagit upp det nu,” sa jag med sänkt röst. Jag tog dock inte tillbaka något.

På natten låg jag mot hans bröst och grät över oss. Det blev hans tur att trösta mig. Även om jag varit ledsen nu så ångrar jag inget. Varken att jag gjorde slut med honom eller att jag valde att träffa honom så intensivt igen och rev upp såren. Ibland får man ta smällen om man bestämmer sig för att trots allt ge sig hän. Det visste vi båda två. Vi har struntat i framtiden, vi har inte brytt oss om vad andra tycker om oss. Vi har bara levt i nuet.

This entry was posted on Tuesday, May 8th, 2012 at 5:50 pm and is filed under Knull, Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses to “Gråt och knull”

Du gillade hans penis den var lång och genomskinlig, kommer jag ihåg :-)
När gifter ni er+plus tio barn en hund och villa i ditt älsklingsland?

Gråt och knull sedan var det slut?
Vart tog du vägen Liv?

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>