Friad till igen

Posted by: Liv

May 5th, 2012 >> Kärlek, Suga av

Jag har äntligen fått testa! Vad? undrar ni. Att suga av en kille med isbitar. ;) Står det en ishink precis intill sängen, vem kan då låta bli? Hampus gillade det skarpt. Sen gjorde han samma sak på mig. Mmmm, jag gillade! Kanske inte kylan så mycket som att det var väldigt lent. Hampus är annars en sån där som kommer emot med tänderna ibland.

Sen blev det 69:an som han älskar men som jag tycker är lite jobbig. Den är mest bara porrig. Hans sperma smakade dessutom förfärligt, jag har aldrig varit med om något liknande. :)

Men nu till det sjuka. Vi var fulla igen och skulle precis gå och lägga oss. Då hämtade han plötsligt sin plånbok och tog fram en ring med diamanter! “Jag vet att du bett mig att inte fråga, men jag vill gifta mig med dig och jag vill att du ska ha den här ringen.” Min hjärna var som gyttja men jag uppfattade ändå att den inte var riktigt lagom till mig. Alltså, jag är som Askungen när det gäller ringar, bara den pyttigaste, miniminsta storleken passar. Och det vet han väldigt väl. Så jag undrade verkligen varifrån han fått den.

“Jag kan inte,” fick jag fram och tog av mig ringen. “Jag förstår. Jag lovar, jag gör faktiskt det!” sa Hampus moget. Jag stapplade vidare mot sängen och gned mitt arma huvud.

Jag vet inte om jag tycker ringen var så fin om jag ska vara ärlig. Men nu känns det som om jag skulle kunna ge vad som helst för att få reda på vad sjutton ringhelsiket kommer ifrån! Fast jag vågar såklart inte fråga…

This entry was posted on Saturday, May 5th, 2012 at 2:09 pm and is filed under Kärlek, Suga av. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
9 Responses to “Friad till igen”

Han kanske hade ätit något olämpligt eftersom hans sperma inte var aptitlig för dig :-)

Ja han hade väl typ druckit vinäger eller vad vet jag!

Hehe du vågar be honom om att stoppa in en pessar i dig men inte att fråga om ringen :P . Men jag förstår skillnaden! På ett vis vill jag säga till dig att akta dig för hampus så att du inte blir sårad igen, men samtidigt tycker jag att era stunder låter så härliga att jag inte känner att jag vet tillräckligt för att ge dig råd! Lita på ditt hjärta, eller hjärna :) . Vilket nu är smartast hos dig! (för mig är det hjärtat..! hur kär jag än är så är mitt hjärta fortfarande smart nog att veta vad det behöver) :)

Jag har försökt fråga nu varifrån den kom men det gick inte att få något vettigt ur honom. :)
Ja alltid en kamp mellan hjärtat och hjärnan, eller djävulen och ängeln eller hur man nu vill se det, haha.

Säg Ja nästa gång Hampus friar till dig.

Säg Nej nästa gång Hampus friar till dig.

Jag kommer säga nej varje gång, var så säkra!
Nej han fick inte komma i mig pga osäker preventivmetod.

ser fin ut din present

[...] Sedan har han frågat mig om vigselring. Hur jag vill att den ska se ut. “Traditionellt sett brukar den ju ha diamanter och vara dyr, men å andra sidan gifter man ju sig inte så ofta,” skrattade han. (Hehe, jag har ju redan blivit erbjuden en diamantring för 35.000 som jag inte tog emot.  [...]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>