Rumplekar – bra eller anus?

Posted by: Liv

March 13th, 2012 >> Analsex, Killar

Robin måste varit lite full idag för han var snuskigare än nånsin. Han skrev att han skulle vilja binda mig. Jag bara: “Jaaa, äntligen frågar du!” Att han gillade att hålla fast mig och knulla mig i munnen och att han ville knulla mig hårt. Vi kom även in på huruvida man gillade rumplekar. Han frågade om jag gillade när han gjort det på mig. Eeeeh, jag fick tänka, men kanske att jag minns något i den vägen första gången vi var med varandra? Själv gillade han när man smekte och slickade lite grann med fingrar eller tunga. Aha! :) Jag testade lite på honom en gång (för jag älskar att göra det på killar) men man är ju rädd att göra nån man inte känner så bra förskräckt. Mitt ex Henke t.ex. hade dött om man nuddat en decimeter från hans rumpa. Haha. Eller på min tid hade han det i alla fall. Kanske hans nya flickvän slickar hans rövo mucho gusto, vad vet jag?

Men i alla fall sen började Robin fråga om, som jag tolkade det i alla fall, jag tyckte han var bra i sängen. Som att han var orolig att han inte skulle duga. Jag hade sagt att han var både vild och öm och att det var en toppen kombo. Det verkade som om han blev glad för det. Jag sa att jag gillade att vara med honom och att han smakade så gott. Han är svår att begripa sig på, den gode Robin. Men det ska bli kul att försöka i alla fall!

Så hör ni, pojkar och flickor, nu vill jag höra om ni tycker att det är roligt när man leker med era rumpor och i så fall hur mycket? Är ni hardcore och gillar strap-ons eller trevägsdildos? Eller slår ni bakut helt instinktivt som en annan kung fu panda om man råkar komma i närheten av The Magic Button?

(Vadå, det här är ju en sexblogg, jag måste faktiskt fråga såna här saker!)

This entry was posted on Tuesday, March 13th, 2012 at 5:42 pm and is filed under Analsex, Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
19 Responses to “Rumplekar – bra eller anus?”

Ja, klart att det är ok att komma i närheten av rumpan. Vi använder väl inte så mycket dildos tillsammans, men mycket smekningar och fingrar. Mest på henne, men även på honom. De som inte vågar prova går miste om nåt…

Kul, låter trevligt, Paret. :)
En del är riktigt rädda för rumpan, ska erkänna att jag själv var det. Men det är bara att dyka ut i det okända vattnet och testa. ;)

nej, min kille får då hålla fingrarna borta från röven.
Smeka skinkorna visst, men inge pill och slickning i alla fall!

Okej, Sandra, men vill han att du ska göra något sådant på honom och i så fall, skulle du?

Vill börja med och tacka för en fin och intressant blogg!
Jag älskar när min tjej smeker och fingrar lite försiktigt runt anus. Det ger en enorm kick. Lite retfullt sådär. Himmelriket när hon slickar! När jag själv skall ge brukar jag slicka också. Det gillas! Tycker fler borde testa.
Det kan verkligen öppna upp till nya dimensioner!
Har du något bra tips på hur man kan njuta mer av stimulans i anus?

Markus: Kul, tack! Jag håller med om att fler borde testa, jag vet hur det är att bara “neeej, det där är läskigt, jag vill inte!” och sen testar man och är helt såld! (Måste vara nån man litar på.)
Mer stimulans… testat vibrator? Kanske en buttplugg så det blir mer stimulans på insidan (om du törs ;) .

Jag har aldrig prövat. Det närmaste är väll när killarna tar fulla händerna av mina skinkor! Men jag tror inte jag skulle vara bekväm i det.. Skulle vara väldigt orolig för att han skulle tycka det var äckligt eller något sådant.

Men jag hatar när killar liksom börjar närma sig där med kuken! Och man funderar för sig själv “vet han inte vart han är eller vill han ha anal?”…. Haha hatar det! Och när man till slut känner sig så hotad så man flämtar till “nej inte där” och då ser dom helt plötsligt jätte förvånade ut och typ “va? vart?”. .. ….

Själv har tanken aldrig ens slagit mig in att gå mot killens anus.. Men det kanske kommer med experience :P

Jag har absolut inget emot rumplekar. Jag och mitt ex till exempel brukade hålla på en del med sådant och både han och jag tänte till rejält på det. Till exempel när vi hade analsex samtidigt som han smekte min klitta, det var en av de bästa sexstunderna jag hade

Brittfitta: Hahahahaha vet precis vad du menar! Bra beskrivet!
Vem vet du kanske tar steget mot rumpan en dag när/om det känns rätt? Måste ju i så fall ske med en kille man litar på som precis som du nämner inte tycker det är äckligt.

Spanky: Kul att höra om nån som utforskar rumpans territorium grundligt! ;)

Även om jag jobbar i business med själv så har jag aldig prövat att få nånting i baken, men den dagen kommer säkert.Men det måste vara en tjej som gör nåt trevligt där om det ska funka.Däremot nästan alla tjejer jag varit med gillar att ha nåt finger eller liten dildo i rumpan.Tack för en trevlig o uppkåtande blogg !

Jag vill varken hålla på med killens anus eller att han håller på med mitt,de är lixom inget jag tror att jag tänder på. Och har inte haft nån kille som vill att jag håller på där bak på dom heller,men de är ändå inget jag skulle göra ifall nån skulle fråga! :) Analsex funkar,men de är då och då man är sugen på det!

Viktoria: Okej, intressant. Men vad är skillnaden mellan analsex med hans penis och fingrar/tunga (på dig alltså)?

Jag älskar när tjejen tar sig tid och lust att smeka och pilla mig där bak. Någon gång har hon använt strapon, men det gillar hon inte speciellt mycket. Då använder hon hellre dildos för hand.. mm mycket uppskattat :)

Jag bara älskar att slicka rumpa blir sjukt kåt av det själv och dom flesta tjejer brukar gilla det, men kanske efter lite protester. Mitt ex, numera min kk, och jag brukar ofta ha anallekar av olika slag. Ibland är jag hennes slyna och hon knullar mig med fingrar, dildo eller strapon och ibland är hon min analslyna och jag knullar, slickar, leker med hennes anus. Favoriten är en dubbeldildo i rumpan på henne och böja in andra änden i fittan tillsammans med min kuk. Trångt som f-n men härligt skönt och hon njuter utav h-vete :)

Johan, det låter härligt och väldigt kreativt! Kanske nån här kan få inspiration?

Jag och min sambo har testat en del runt detta. Inget som förekommer ofta i vårt sexliv. Men vid rätt tillfälle så kryddar det sexlivet rejält. Mest blir det ett finger med smek och penetration på henne analt, vid enstaka tillfällen regelrätt analsex. Hon gillar det, men bara vid rätt tillfälle.

Sen har vi testat på mig. Hon frågade vid ett tillfälle om jag också ville prova, att hon kunde smeka och kanske penetrera med ett finger medan hon sög av mig. Jag tyckte det kändes dumt att säga nej och blev nyfiken för att hon gillar när jag gör så. Jag sa ja och det var kort sagt galet skönt :D

Efter 2-3 gånger med fingrar, provade vi med dildo, på hennes initiativ. Jag ville absolut prova när hon föreslog det. Med en del nervositet från båda, lite osäkerhet och fumlande så gick det bra. När dildon väl var inne och jag var helt avslappnad, så började hon stöta dildon in och ut, för att “knulla” mig på samma sätt som jag knullat henne analt.

Det tillförde en helt ny dimension av njutning!

Strap-on har vi aldrig provat.

Jag tycker att ämnet är fascinerande, eftersom jag själv gillar att både ge och få. Sen är det ju rätt tabubelagt fortfarande, speciellt bland killar när det gäller att tjejen kan ge dem analstimulans.

Men jag tror att fler ägnar sig åt detta än man tror?

Vad fint du berättar! Tack så mycket för att du skrev om dig och din sambo, mycket inspirerande!

christer lund Says:
January 29th, 2013 at 1:53 am

fiuns inget härligare en att licka en sexig rumpa slicka hela springan från fittan hela vägen upp och sedan slicka på anus så mjukt o skönt även få en dildo upopkörd i anus härligt

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>