Min sexdejting börjar shapa upp sig

Posted by: Liv

February 28th, 2012 >> Sexdejting

Jag beställde ett pessar idag. Det går inte att Robin (eller potentiellt sett någon annan med samma attityd till kondomer) bara tränger sig på. Läste om det för över ett år sen men glömde sen bort det. Men det är ju genialt om det fungerar. Kostade nästan 1000 spänn allt som allt men funkar det så är det ju guld värt. Lovar att hålla er uppdaterade. Hoppas få testa det snart med min käre Robin. :) Han ringde förresten mig jättesnabbt på kvällen bara för att säga godnatt till mig! *Smälter*

Så var det Oasis-Simon. Förut när min mens nästan var slut och vi bestämt att ses skickade jag ett sms där jag förklarade att jag inte visste hur det var med “det”, att man aldrig kunde garantera att det var helt över. Grejen är att om mensen precis slutat så kan det ändå komma lite blod om man knullar, dels för att man håller på en massa precis just där men också för att kroppsvätskorna spär ut blodet så det kan se ut att vara mer än det är. Så det är en svår fråga. Jag ville pejla ut om han var en sån som svimmar av blod eller ej. Han svarade inte på ett par timmar. Jag visste ändå exakt vad han skulle svara. Exakt. Jag visste att han skulle säga att vi väl kunde skjuta på det så att han skulle kunna slicka mig. Ser ni, karln har ju uppenbart blodfobi men skulle säkert vilja lägga fram det så att beslutet lät som om det var till min fördel. Personligen hade jag inte vågat riskera att ställa in något som är så “skört”. I sexdejtingvärlden måste man smida medan järnet är varmt för när som helst kan någon annan, intressantare dyka upp och då kan det vara kört. Lite senare den dagen kom han upp på msn. Skrev typ: “Vi kanske kan skjuta upp vår träff? Så kan jag slicka dig riktigt mycket och länge också!” Heeeeee! Det är bra när man känner att man har övertaget i alla fall… Och eftersom jag kände på mig att han skulle ställa in så hade jag inte förberett eller planerat någonting. Så nu vet ni vad mina intuitions-antenner går för! :P Hur som helst har vi stämt träff denna helg i stället. Där har ni (vi?) något att se fram emot.

Igår natt fick jag ett mail av Sockan där han erkände att han tyckte jag var supersnygg och ångrade att han inte hade gjort ett “move”. Wohoo, nu får ni ta och lugna er pojkar så att jag inte blir för kaxig här! :D

Nu vänder jag mig till er läsare. Vad vill ni läsa mer om i denna sexblogg? Vad för sorts bilder vill ni se? Skriver jag om för många olika killar samtidigt så det blir jobbigt att hänga med? Etc. För det börjar ju arta sig med det här med sexdejtingen äntligen. Lite feedback tack!

This entry was posted on Tuesday, February 28th, 2012 at 4:45 pm and is filed under Sexdejting. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
26 Responses to “Min sexdejting börjar shapa upp sig”

Jag tycker det är lite förvirrande med alla olika killar ;-) kul för dig men svårt att hänga med på vem som är vem. Bra blogg :)

då ha för lite bilder och filmer, dokumentera dina händelser och dina texter är bra :)

Oliwia: Ok, ja jag misstänkte det. ;) Skulle det underlätta om jag gjorde ett litet dokument med vem som är vem som man kunde hänvisa till kanske?

Hampus: Får lov att bättra mig. Fler bilder ska inte vara några problem.

Hon är verkligen karltokig :-)

Ja gör ett litet dokumentet med vem som är vem.

Sådärja, nu har jag gjort en sektion högst upp som heter “Killar – vem är vem”!

Vil se någon bild där du fått smisk :)

Annars fler bilder på dig..

kram jenny

Det liknar en tvsåpa dina killar :-)

Jenny: LOL. Sån tur har inte jag. ;) Bara Hampus som gjort “våffelränder” på min rumpa och då endast under knull. ;)

Linus: Liknar inte alla människors dejtingliv en såpa? ;)

Bilder!!! Gärna men bättre kvalité…

Jo, det kanske det gör, men ditt är nog lite mer tvsåpa ändå, speciellt med Hampus och en del andra killar.

Våffelränder, ett nytt uttryck :-)
Du är rolig du :-)

Me: Okej. Beror på om jag använt webbkameran eller mobilkameran. I enstaka fall en digitalkamera. Ska försöka tänka mer på det!

Linus: Ja, fast tursamt nog var det under flera års tid. Sen KAN det ju ha att göra med att mer än hälften inte är svenskar. Svenskar kanske inte är lika galna? Eller så är de det fast döljer det bättre.

Tycker du kan uppdatera oftare :)

Du får väl visa dessa våffelränder då :)

J: Japp, håller med! Jag ska verkligen försöka! Men håll med om att senare poster har levererat sex! ;)

Jenny: Okej men då måste jag få tag i Hampus igen! Han säger att det blir så om man slår med fingrarna men han snackar massa skit också. ;)

Strut eller Våffla, Liv?
Kan man ha glass i våfflan?
:-)
Jag kan daska på dig, bor mycket närmare dig än Hampus.

Våffla gillar jag. Jag älskar såna där glasstrutar som man kan köpa tomma på Ica och sen fylla med egen glass. Mmmmmm!

Okej :-)
Glass är gott.

Hej!
Du frågade om vad vi vill se/läsa om på bloggen, vill ha mer bilder/filmer i bra kvalité, gärna lite onani filmer/bilder, bärrätta gärna på bloggen när du onanerar och hur ofta du gör det. Annars bra läsning.
Ha det bäst.

Kram

Blues: Tack för din input! Ska försöka fundera ut hur man kan skriva något intressant om onani. Fler bilder ska väl gå att ordna…

Och någon liten film när du smeker dig själv.
Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>