Hög på dig

Posted by: Liv

February 26th, 2012 >> Knull, Sexleksaker, Suga av

Sexfylld helg igen. :)

Jag var på släktfest med middag. Efteråt skulle jag till Robin. De andra gästerna var smått maniska och sjöng och höll på. Jag fick skippa allt med vitlök i för Robins skull. Efter middagen gick jag in på muggen för att borsta tänderna. Jag hörde upprörda röster utifrån vardagsrummet. Uh-oh. Tjafs igen. Jag satte igång den elektriska tandborsten och deras prat dränktes. Sen skyndade jag iväg. Skönt att slippa alla konflikter och drama. Vissa andra undrade vart jag skulle. “Är det ett ragg?” frågade de och jag bara: “Aaa.” Eftersom mamma trodde jag skulle till Simon så fick jag med mig asmycket tårta.

Jag var tvungen att sms:a min bästa tjejpolare på vägen och berätta om mina bravader. Det är bara hon och ni läsare som kan få ta del av sanningen. ;)

När Robin öppnade kände jag lite av det där välbekanta pirret. Jag blev glad. Han ser lite farlig ut men samtidigt snäll och han ler mycket och pratar i falsett bitvis (typiskt). Fortfarande lika bullrig av sig dock men jag kände mig nog säkrare nu eftersom jag fått komma tillbaka på en andra träff. Han visade mig en grej på sin dator. Bara jag stod där bredvid honom kände jag hans doft lång väg och jag andades in så mycket jag kunde.

Han gjorde lite kaffe och så blev det tårtan jag hade med mig till det. Jag var dock inte där för att fika utan vi hade snackat om att ta en helt annan drog. Jag började skrattande berätta om sist jag tagit det och fått en panikångestattack och hur det var. (Läs om det här och här) Han bara “oj!” Men sa sedan att ja, det kunde ju hända.

Han gick och hämtade en fin, välpolerad pipa. Jag beundrade den och han instruerade mig i hur den skulle användas. Jag skojade om att jag var dålig på att dra halsbloss och komma ihåg hur man gjorde. Han skrattade och la sin stora mjuka hand över min. “Ååååh du är så gullig!” Han började och jag körde efter honom. Hans rökteknik var mycket mer sofistikerad än Hampus’ som alltid brukade sitta hukad över sin vattenpipa i en sliten kontorsstol, halvnäck med det svarta håret hängandes ner över ansiktet. Men Robin berättade att han också tagit en hel del droger i sin dag. Vi tog varsin hit till och andra gången tog jag ordentligt (ville först bara smaka för att se om det var någon skum blandning). Nu fick jag snabbt lite hjärtklappning och kände att det väl var lite lagom.

Jag gick på toaletten och när jag kom ut igen låg han i sovrummet på sängen. Vi började hångla och ha oss. Mmmm jag fattar inte hur just han kan smaka så gott! Hans kropp var mjuk och följsam precis som jag mindes den och jag var så glad över att få ligga där med just honom. På något vis lyckades vi få av oss kläderna snyggt (svårt ju!) och jag började gå ner på honom. Sen sjönk jag ner över hans kuk. Här var det inte fråga om att rida utan han tog tag i mina höfter och pressade mig nedåt, hårt. Efter några sekunder vände han på mig och gav mig sin vilda behandling igen. Men jag tålde mer den här gången. Han lyfte upp mina ben i vädret och jag smekte mig själv och jag vet att han tycker det är hett också.

Plötsligt slet han av sig kådisen och jag fick suga honom igen. Han grep tag i mitt hår ordentligt och pressade mitt huvud bakåt och nedåt medan han knullade min mun. Inombords blev jag lycklig. Mmmmm, lite dominans! Det var som om han blev aggressiv av kåthet (aaah gillas!). Han beundrade mig. Jag märkte att han inte kunde se sig mätt på mig och jag njöt av det. Han tryckte ner kuken så långt i min hals att jag spydde upp mitt eget saliv. Ögonen tårades, marscaran började rinna men allt jag fick fram var: “Oj, nära ögat!” Jag ville inte sluta.

Han satte på mig utan skydd sen och jag vet att det var dåligt men det var sååå skönt. Jag älskar hur han skrattar lite medan han stönar, så grymt sexigt! Han drog ut den långt innan han kom. Jag fick suga honom och han tillfredsställde mig med fingrar och vibrator och jag kom för första gången tillsammans med honom. När han kom andades han häftigt och sa att han glömt hur skönt det var att ha sex och vara hög. Jag veeeeet, Robin, jag vet! Önskar jag hade tagit lite till faktiskt.

Efteråt låg vi bara och kramades och retades. Jag frågade vad han saknade mest från sitt hemland och han räknade upp en massa grejer. Försökte få honom att längta lite. Ni ser! Jag har redan börjat försöka preparera honom! Det han sa bevisar att han aldrig kommer glömma sina rötter. Det märks i så mycket han gör och guuud vad jag älskar det!

This entry was posted on Sunday, February 26th, 2012 at 3:32 pm and is filed under Knull, Sexleksaker, Suga av. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
15 Responses to “Hög på dig”

Hehe jag blir så nyfiken på vart älsklingsland ligger :P . Men blir du inte lite orolig att Robin ska bli lika jobbig i ett förhålande som Hampus var?

Jag ska avslöja det sen, men är lite nojig över Robin just nu och så. ;)
Du menar om Robin skulle bli en cannabissmurf? Nej, det är ingen sån drog som de flesta är beroende av. Hampus hade problem med att han tog det flera gånger varje dag, stora mängder också. Hans liv kretsade mycket kring det och han blev grinig utan plus att han ville att jag skulle betala för skiten. Så han hade ett problem men det tycker jag verkligen inte Robin har (jämför med ett glas vin till maten vs att dricka sig full varje dag).

Vad kan landet vara? :-)

Det lät trevligt det där, min säng är ledig :-)

Så ja bra jobbat.

Nu fattas bara lite smisk på stjärten med :)

Älskar att läsa om dina äventyr…

Kram Jenny

Var har du majan då, Linus? ;)

Jenny: Haha, håller med! Då skulle allt vara komplett. :D

Vad betyder majan, Liv? :-)

Kan det vara Marijuana?
Only knäckebröd for me, men det finns systembolag här “blink” :-0

:-)

Smisk på stan med Liv Alexandersson eller hög på smisk med Liv A, kanske vore något för porrfilmsbranschen :-)

Smisk på Stan låter mer som en Magnus Uggla-låt tycker jag.

Det var väl “Varning på stan” med Magnus Uggla.

Nej, det var “Varning för smisk” med ugglan Linus.

Jag är ingen Uggla :-)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>