Tankar om dejter och kk-förhållanden

Posted by: Liv

January 31st, 2012 >> Killar, Sexdejting, Undergiven

Okej, jag har lovat att lägga upp en bild av något slag men det får bli i nästa inlägg! Vad det blir för bild får ni se, men det ska väl kunna bli något som andas sexblogg. :) Så länge får ni stå ut med lite svammel.

Jag är rätt trött på Yak. Han vill ha mig jämt, ett 24/7-förhållande men det är orättvist när han har så lite tid och jag måste ju få träffa andra. Sen nu klagade han på att jag inte var tillräckligt på och hungrig. Men det är samma syndrom som med Simon och Radek. Jag får ju ingenting tillbaka!

Vi chattade ändå länge. Han ville veta hur jag tänkte och var jag stod i allt detta. Jag berättade att jag sedan tidig ungdom fantiserat om olika bdsm-grejer men att jag inte fått chansen att pröva på så många av dem, så jag kunde ju inte veta vad jag skulle gilla i verkligheten. Sen erkände jag även att jag skämdes för att jag gillade de här grejerna och att jag därför hade svårt att prata om det. Jag förklarade vidare att jag har en massa hämningar som stör mig i vardagen i livet och att dessa antagligen har uppkommit genom att andra har försökt styra mig i det förflutna. Men att jag trodde det kunde funka som terapi att bli styrd på de villkor som råder under bdsm. Fight fire with fire, typ. :) Han var glad att jag äntligen öppnade mig för honom.

Min plan för tillfället är förresten att “göra slut” med Simon m.fl. efter jag kommer tillbaka från resan. Det blir ett naturligt uppbrott. Egentligen borde jag ta tag i det här med att faktiskt säga vad jag tycker. “Det här är inte värt min tid,” är vad jag borde säga till alla de här killarna. Men i stället planerar jag att dumpa dem i det tysta som vanligt.

Oasis-Simon hade förresten ställt in vår dejt igen! Nu skulle jag egentligen ratat honom om jag följt mina regler. Jag tänker så här att om man ställer in en massa så kommer man ju inte att ha tid sen heller. Vi har försökt mecka ihop något länge nu. Så vill inte jag ha det i ett kk-förhållande, att ses sällan och saker ställs in stup i kvarten.

Det finns två sorters människor – de som får en massa gjort och de som aldrig lyckas få något gjort. Men faktum är att alla har 24 timmar per dygn till sitt förfogande. Själv är jag någonstans mitt emellan men jag kan säga som så att jag vill inte bli mer åt den senare gruppen. Därför vill jag inte umgås med såna. Jag vill utvecklas!

This entry was posted on Tuesday, January 31st, 2012 at 3:17 pm and is filed under Killar, Sexdejting, Undergiven. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response to “Tankar om dejter och kk-förhållanden”

Det var väl inte så mycket tankar, utan mer ett konstaterande!
/NN

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>