BDSM-fika

Posted by: Liv

January 28th, 2012 >> Sexdejting, Undergiven

Nu har jag tagit en fika med den där bdsm-killen. När vi möttes var det första han sa att jag såg trött ut. Jag ba’: “Tack eller vad man ska säga!” Själv tyckte jag han var riktigt ful nu när jag såg honom (och jag använder väldigt sällan det ordet). Jag har ju sett bilder och cam men på nåt sätt blev jag ändå lite chockad.
Vi gick till ett dyrt fik och satte oss där bland lattemammor och semi-snobbar. Efter fem minuter kändes det som om vi hade känt varandra i flera år. Vi började prata om helt galna grejer och så kom vi in på ämnet BC. Han berättade att han en gång på kul hade testat att vara tjej där, inte lagt upp nån bild, inte mailat nån eller något. Han fick jättemånga mail. Då märkte han vilken otrolig skillnad det var för tjejer jämfört med killar. Som kille fick han knappt några svar eller mail.

När vi druckit upp tog vi en kort promenad runt utanför. Det fanns inte så mycket bra promenadstråk däromkring. Han frågade mig lite om vad jag ville prova på inom bdsm. Att man alltid skulle börja mjukt först för att se hur den andre reagerade och att man kunde ha olika kodord för att visa vad som var okej och inte okej utan att störa rollspelet. Han frågade om han fick kyssa mig och jag sa nej först. Men på något sätt lyckades han stjäla en ändå. Så kysste han mig snällt och lugnt och inte för slabbigt, haha. Sen tryckte han upp mig mot en parkeringsautomat hårt och kysste mig igen.

På hemvägen funderade jag. Skulle jag vilja träffa honom igen? Det var ju bdsm-grejen jag ville åt. Han var okej, det kändes som om vi varit kompisar i evigheter redan. Han kanske var en bra början för en nybörjare? Äsch jag vet inte, det blir nog inte så.

På kvällen vart det stressigt värre. Folk sms:ade och ville prata på msn. Han från Älsklingsland ville att jag skulle komma hem till honom snart. Jag sa ja. Han har frågat detta förut men då visste jag inte om jag vågade. Spännande! Han verkar vara en schysst kille plus att jag har googlat honom och han verkar okej (trots att han är en riktig retsticka). Jag skrev att jag inte ville känna att vi måste ha sex eller så och tillade snabbt att han naturligtvis inte heller skulle behöva känna så. Så nu är det typ bestämt att vi ska ses!

Sen höll Danne på att tjata som vanligt. Han var den första som fick nys om att jag bokat biljett nämligen. Han pratade om att vi skulle vara nakna när vi sågs osv. Jag har sagt till honom att jag inte vill hålla på med det men han fattar inte och det är så jävla jobbigt. Vi kan snart inte vara kompisar mer.

This entry was posted on Saturday, January 28th, 2012 at 1:56 am and is filed under Sexdejting, Undergiven. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
13 Responses to “BDSM-fika”

Är du en BDSM brud, Liv?

Vad är SEMI snubbar? :-)

Hoppsan… Okej, vad är det du är intresserad av i BDSM?
/NN

Jag vet inte om jag gillar bdsm, det är det jag vill försöka ta reda på. Semi-snubbar… Låter som nån vars kön man inte är riktigt säker på? Eller?

Jag är nyfiken på smisk, bondage, allmän dominans, kanske breath control. Att vara undergiven. Tidigare har det varit jag som bundit fast killar m.m., men jag skulle vilja testa andra sidan av det.

Det är häftigt att utföra OM den andra tänder på det!
/NN

Ja precis. Annars är det inte bdsm heller om man ser till definitionen.
Vad gillar du att göra då, NN?

När åker du till Hampus?

Eller Hampa kanske man ska kalla honom :-)
Herr Marijuana/Herr Hasch.

Gillar att vara dominant över den andra, att testa gränserna vad den andra går i gång på. Mitt ex gillade som dig smisk, bondage, allmän dominans, kanske breath control, bestämma när hon fick komma och så fick hon olika uppdrag mm. men det där något som man får prata igenom med dena andra, det skall vara njutning för alla!

Linus: Det lär du märka! ;) Hampus har slutat röka på förresten.

NN: Åh, lyckos ditt ex! ;) Jag tycker det är så svårt det där. Antingen vill inte killen eller så tycker jag han är fel för hela grejen. En del män är dominanta ut i fingerspetsarna, helt av sig själva. Andra är naturligt dominanta i sängen. Medan det bara skulle kännas så himla fel med vissa.

Liv, Sånt får man leka fram och som kille får man vara lyhörd- Men det underlättar om även tjejen kommer med förslag.
Man hoppar ju inte bara på och tar strypgrepp det första man gör *S*
Då får väl hitta någon ;-)

Det återstå att se Liv :-)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>