Förvirrat läge

Posted by: Liv

January 25th, 2012 >> Killar, Sexdejting

Jag hade ingen lust att snacka med en enda kotte på MSN. Simon hörde av sig och ville ses men jag skrev att jag var trött. Jag känner att det är rätt hopplöst med honom. Vara KK för att ha sex i vad…? Inte ens tio minuter och aldrig få orgasm. Jag gillar honom som person även om han är gnällig men det är som inte värt tiden.

Mina vänner och syster tror att Simon och jag dejtar seriöst. Faktum är att det är rätt bekvämt. Då behöver jag inte berätta att vi bara är knullkompisar, att han egentligen tror att jag mycket yngre, att jag planerar att försöka bli av med honom snart och att jag är en slampa som sexchattat med otaliga killar. Varje gång jag ska ut på dejt säger jag att jag ska träffa Simon. Det är praktiskt för hälften av alla killar jag dejtar heter Simon i alla fall. Inte behöver jag ha dåligt samvete för att jag ljuger heller eftersom jag tycker att det är nuno’theirbizniz. :)

På en av dejtingsajterna har jag hittat en bdsm-kille som är intresserad. Han verkar snäll och har samma attityd som jag. Men jag kanske inte borde gett honom mitt telefonnummer. Han sms:ade stup i kvarten och ville ringa. Jag borde såklart aldrig gett ut mitt nummer men hittills när jag gjort det har folk kunnat respektera det. Jag ignorerade honom men det hjälpte inte. Fett jobbigt! Som sagt, ibland vet jag inte vad jag pysslar med.

Till råga på allt höll Hampus på och messade på Facebook om att han hade panikångest och behövde prata, sen kom det “jaha du vill tydligen inte snacka,” och han vart sur. Men när jag äntligen avslutat allt annat så ringde jag honom. Jag meddelade honom äntligen att jag köpt biljett och att jag kommer till hans trakter. Jag har inte orkat berätta för honom förrän nu men samtidigt har jag varit orolig över att han ska få reda på det av nån annan. Det är jobbigt att höra honom. Han är så mjuk och jag minns hur det kändes att vara med honom och hålla om honom. Han var så ledsen och längtade tillbaka till Sverige och jag vet inte allt. Det här handlar nog för min del om att jag mest är intresserad av att ha sex med honom. Jag har redan gjort slut med honom 40 gånger och t.o.m. sagt att det aldrig mer kan bli vi men det går inte in i hans tröga huvud. Det här måste varit vad som hände med hans ex också. Jag menar, han är ju ruggigt bra i sängen… Samtidigt är jag ju fortfarande halvt kär i honom. Han säger att det hjälper att prata med mig men i längden tänker jag att det måste vara tvärtom. Han grät och det är så svårt att höra honom gråta och sen började jag också gråta och då viskade han “gråt inte” på sitt mjuka, fina sätt och äsch och blä, vad är det vi håller på med. :(

This entry was posted on Wednesday, January 25th, 2012 at 3:54 pm and is filed under Killar, Sexdejting. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
13 Responses to “Förvirrat läge”

Ja vad håller du på med Liv?

Jag förstår inte varför du har kontakt med honom? Jag kan förstå att du har svårt att släppa honom då han hotar att ta livet av sig och gud vet allt…. Men jag tycker att det blir roligare i bloggen då inte han är med… Du verkar må så mycket bättre utan honom!… Och varför ska du till honom? Ja visst, för att ha sex, men varför..?
Jag förstår liksom inte…
Nää bloggen är bättre utan Hampus…

Han har slutat hota med det där. Jag ska inte dit för hans skull men när jag ändå åker så kommer vi oundvikligen att ses.
Sexet är väl roligare med Hampus i denna blogg, tycker ni inte? Simon gör ingen sexblogg lyckligare.

Har du tänkt på att du är fruktansvärt egoistisk när du tänker ha sex med Hampus, med tanke på hans känslor för dig, och att du inte vill ha med honom att göra egentligen..

Fattar inte vad du håller på med..

Har skrivit det förut, och skriver det igen; lägg ner Hampus! Inte för din skull, utan för hans skull! Du kommer bara att röra till allting igen!

Han vet var vi står någonstans. Och det är inte som att jag kan undvika att träffa honom (om jag inte vill säga upp bekantskapen med alla mina kompisar där).

Hmm, ser att vi är tre olika personer som inte känner dig, men säger samma sak igentligen. Men till sist så är det du som själv bestämmer och gamla vänner är viktigt, det förstår jag!

Men från höger till vänster, lovade du inte lägga upp lite bilder ;-)
//NN

På en kjol har jag lovat, dock inte på någonting annat. ;)

Gärna en bild på din mus också!

Du bestämmer vilken bild du vill lägga upp. Men både Linus och jag har frågat om en musbild med

Kramen på näsan
//NN

Hehe är mer osäker på vad en musbild skulle tillföra. Måste fundera på saken. Vilken del av musen menar ni förresten?

Vi vill se en bra bild på din nakna springa! :-)

Fram med din springbrunn nu :-)

Hallå Liv i kylan!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>