Killar som retas

Posted by: Liv

January 24th, 2012 >> Killar, Sexdejting

Jag har hittat ett spel till iPhone. Top Girl heter det. Man ska vara en fotomodell som jobbar jämt och sen köper upp alla sina pengar på kläder. Man ska köpa hela butiken innan man kan gå vidare. Sen går man på club och raggar upp killar. Så snart en pojkvän gett en tre presenter ska man dumpa honom och ragga upp en ny. Hahahaha! Story of my life eller?

Efter middagen häromdagen gick jag in på dejtingsajten. Det första jag såg var ett mail från en kille från Älsklingsland! Vilken fantastisk tillfällighet! Jag kollade på hans profil. Han var mycket äldre än jag, presentationen var tom och bilden var blurrad. Jag hade aldrig svarat om det varit någon härifrån. Men nu svarade jag, helt överlycklig! Han verkade trevlig också, vettig.

Senare ville han chatta med mig. Jag hade massor att göra men jag tänkte att det ju var lite viktigt att prata med honom. Han störde mig en del, retades. Vi hade massor gemensamt annars, helt osannolika saker. Men jag vart ganska snabbt irriterad på honom. Han tjatade om att jag var konstig och jag kände bara att “äh slipp då”. Fast jag misstänker även att det var en så kallad “neg”. Att han helt enkelt var en retsam person och använde det i raggningssyfte. Han ville ses. Okej då, tänkte jag. :P Han var rätt jobbig. Men detta, mina kära vänner, är vad man kommer undan med om man är därifrån.

Och apropå det läste jag det senaste mailet från Alex. Vet inte om det var inbillning men jag tyckte han visade lite nya sidor av sig själv. Tidigare har jag tyckt han var värsta tjuren Ferdinand men nu kände jag att han vågade lite mer. Han berättade om sin systers bröllop som tydligen var väldigt konservativt. Ingen alkohol, ingen tårta eller dans eller nånting. Han tillade att det inte är så han skulle vilja att hans bröllop såg ut. Mailet var väldigt pratigt och ja, nånstans funderar jag på om han kommer att vara en sån där pratig typ. :) Det återstår att se! Det är underligt för flörtandet ligger hela tiden i luften men ingenting har sagts rent ut. T.ex. att han har gjort en kokbok med kakrecept som alla innehåller afrodisiakum. Det behöver man ju liksom inte skriva… egentligen.

This entry was posted on Tuesday, January 24th, 2012 at 6:35 pm and is filed under Killar, Sexdejting. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses to “Killar som retas”

Hur kan du egentligen VETA att du och de du kommer i kontakt med har så mycket gemensamt? Skeptikern i mig tänker direkt att många kanske bara håller med dig om det du skriver för att få napp… Men du kanske låter dem säga sin åsikt först ;)

C: Jaha, nej, det här var helt osannolika grejer som inte kunde fejkas. Han sa sitt först och sen sa jag “nämen shit är det sant?” Det handlade inte om åsikter.

Hmm eller så spelar han bara för att få Liv på rygg… Får hoppas att det inte var så, vi alla förtjänar någon seriös och trevlig person!

Hur som helst kan han inte fejka att han är därifrån! Jag skulle märkt det direkt. ;)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>