Beklagar, du har blivit utröstad

Posted by: Liv

January 22nd, 2012 >> Sexdejting

Oasis-Simon ställde in vår dejt eftersom han varit sjuk och inte kände sig riktigt bra ännu. Han bedyrade att det inte var någon lam ursäkt utan att han verkligen ville träffa mig men att han då ville vara på topp. Jaja jag får väl tro honom. :P Jag har ändå känt mig lite nollställd vad gäller killar och dejting. Som att jag måste revidera allt jag tidigare tänkt och som att jag är lite trött på män över huvud taget. Men det är bara bra för då kanske man äntligen lär sig något och blir smartare som person.

Sen har jag dissat ännu en kille. Lär er av hans misstag nu, grabbar så ni inte gör så här! ;) Först började han säga saker som “jag kanske inte kommer vara singel så länge till.” Men good for you då! tänkte jag. Sen idag. Trodde knappt det var sant. Jag frågade vad han gjorde efter vi precis sagt hej på MSN. “Sitter och funderar på vad jag ska göra med alla brudar,” svarade han och jag tänkte “Gud vad osmakligt skämt men men.” Så jag säger: “Jaha många kandidater eller?” Och han svarar att ja det är så många nu och sen börjar han prata om en som han fattat tycke för men som bara verkade vilja vara kompis. Jag sa att hans snack påminde om Seinfeld och sen blockerade jag honom. Efteråt ångrade jag nästan att jag inte sagt åt honom varför. Det ska jag nog börja med nu för det skulle kännas bättre och jag hade ju lovat mig själv att bättra mig på den punkten. Jag kunde åtminstone sagt: “Jamen vad bra för nu har du en tjej mindre att fundera över, tjaaaaa!” Det stör mig när folk är så där! Tror de man ska stå ut med det? Det enda som var bra var att kontakten denna gång blev kort. Jag blir förbannad när jag tänker på vissa andra som man slösat huuuur mycket tid som helst på helt i onödan. Som bara lekt med en! Det är ju inte som att man inte har apmycket annat att göra.

This entry was posted on Sunday, January 22nd, 2012 at 7:34 am and is filed under Sexdejting. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
10 Responses to “Beklagar, du har blivit utröstad”

Men seriöst Liv, VEM har klistrat fast en “idiotmagnet” på dig. Vad är det för “grabbar” som du snubblar på?

NN

NN-Gbg: Någonsin testat att gå in på typ BC, sitta där en hel natt och välja ut 3 personer av 50 som mailar dig, gå vidare till msn och sedan se vart det leder? Du kommer stöta på många knäppon, inget snack om saken. Jag missade en av mina grundregler här kan jag säga och det var klantigt av mig. Men jag blockade honom åtminstone väldigt snabbt.

Har testat olika sex-sidor och av 100 mejl/profiler så kanske (och det kanske) hade en eller två kunnat hamna i min MSN eller vara aktuell för träff. Då vill jag inte tänka på hur det ser ut för er tjejer.

Ja Liv, både mitt ex och har en egen sida där… Men där är mååånga idioter, för många *suck*

När jag hade en sida med mitt ex så snubblade vi på många idioter och “snabbknullare” men vi lärde oss efter ett tag. Pratade med dem ett tag, sen fikade å senare kanske blev dom inbjudna! Men i bland så ville vi bara ha sex och inget annat. Men det blev aldrig någon kvalite och dom blev aldrig inbjudna gång nr två.

Men som singelkille så har jag märkt att det finns samma sort av tjejerna med. Men det är inte intressant, vill ha kavlite. Inte en snabbis en kväll, man blir inte tillfreds av det och samtidigt lite skrämd!

/NN

NN-Gbg: Ja, det är väl lite så det ser ut. Sen om man träffar en vettig så blir de misstänksamma. “Vad gör en sån som du här?” :)
Beror på också vad man letar efter säkert. Ni letade efter trekant, då blir oddsen lite mindre att träffa någon såklart.
Själv letar jag efter en vanlig kk, kanske någon med stor åldersskillnad och en dom (Yak har verkligen legat på latsidan) så jag har spridit chanserna lite men samtidigt kanske de två senare kategorierna innehåller större andel fjantar?
Ett evigt sjå om man inte har någon i vänkretsen som är mottaglig.

Uptospeed: Så verkar det se ut. De flesta är ute efter något snabbt, vill få ut något för stunden men de tänker inte på att man bör kunna stå vid sitt ord när frågan kommer om man ska träffas. Ett stort problem är att så många är för fega. De vågar inte lägga ut bild, de vågar inte skriva något om sig själva. Men let’s face it, ingen kommer kontakta dig om din presentation säger: “Hej kommer inte på nåt att skriva, återkommer” och du har en bild på din ena fot. På så sätt blir det svårt att hitta en bra match.

Ja, då när vi hade en gemesam sida. Nu när jag är singel så letar jag efter samma som dig!

Skulle vara kul att snubbla på dig!
Min mailadress har du, maila så får du reda på vad jag heter där. Man kan alltid “tjöta” lite *S*

//NN

De flesta är nollor. Kvinnlighet, manlighet, mänsklighet och allt det där är missbrukat till maximum. Ingen vet vad ord som till exempel respekt, kvalité, ömsesidighet står för. Till och med vissa av killarna som skriver till dig här via din blogg. Efter de fått en kvarts sex (om ens det) med dig så hör de aldrig av sig. Du har tur om de tackar för din behandling eller säger hejdå vid avfärd. De som säger sig vara manliga och dominanta är uppblåsta nollor som snöat in sig i något kamouflage. Man kan inte vara manlig om man inte är manlig. Man kan inte vara dominant om man inte är det. Definitivt inte om man inte vet begreppen på vad det innebär. Liksom varför inte inse fakta och verklighet. Och de nollor du träffar är inget undantag. De vill träffa dig för att säga “Jag träffa en tjej som sög av mig och jag kom” till kompisarna. För att få bekräftelse att de är dugliga nog. Jag säger bara en sak till sådana pack: Väx upp!

Vart tog Liv vägen….?

Det kan ta lite tid ibland innan hon svarar, man får ha tålamod :-)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>