Bättre upp, please!

Posted by: Liv

January 17th, 2012 >> Knull

Jag har varit hos Simon igen. När jag anlände hade han just satt igång en film. Vi började kela och mysa nästan direkt. Han låg på rygg och jag satt grensle över honom och gned mig mot hans skrev. Så slutade vi att titta på filmen och klädesplagg efter klädesplagg föll mot marken. Rätt var det var satt jag och red honom och tog tag i soffans armstöd för att kunna sätta på honom så hårt jag kunde, haha. Ett litet plus att vi gjorde det på soffan, kändes ju lite mindre svensson i alla fall. Han kom lika snabbt som han gjort de senaste gångerna. Jag gick och slängde kondomen åt honom och sen la jag mig liksom på hans höft, naken för att vila lite (fråga inte hur men det funkade). Var lite rädd för att göra fläckar i hans soffa. Vi låg så ett tag och fortsatte glo på filmen. Jag pussade honom och sa att jag skulle vilja få orgasm när jag var med honom. Tänkte att det kanske var en hint för att han skulle smeka mig, slicka mig eller kanske till och med köra igen. “Men du kanske blir rädd om jag kommer?” skrattade jag, som för att liksom reta honom. Nej, han skulle inte bli rädd, log han. Och så fortsatte vi glo på filmen tills jag insåg att det var kört med den saken och klädde på mig igen.

Över huvud taget är han lite knäpp för han klagar massor på allt och är negativt inställd. Det är som att han ser något negativt med allt medan jag lyfter fram allt positivt. Han har svårt att erkänna att saker har potential att bli kul.

När jag gick därifrån kände jag mig lite uppgiven. Jag behöver mycket mer för att bli tillfredsställd, tio gånger mer (kanske 100 gånger?). Jag skulle vilja komma men då krävs att man åtminstone bryr sig om mig. Jag behöver nog en ganska tuff behandling men han verkar inte kunna eller orka ge mig det. Varför ska vi då fortsätta? undrar jag. Jag kanske bör ge honom en chans till genom att stanna där över natten och se om vi kan knulla två gånger i rad eller liknande. Men just nu har jag inte mycket förhoppning om att han någonsin kan ge mig nåt.

Vissa människor är väl så här. De tror väl att sex är bara det här och inget mer och är nöjda så. De inser inte att det finns en hel värld utanför det där. Helt plötsligt började jag få panik över att jag borde försöka få Hampus i säng när jag kommer dit. Nu är det ju bestämt att jag kommer träffa honom snart igen. Jag har inte blivit riktigt tillfredsställd sen jag var med honom. Men det vore så taskigt mot honom och finns så mycket känslor inblandade. Men ändå… Tänk om jag aldrig aldrig nånsin hittar en bättre älskare?

This entry was posted on Tuesday, January 17th, 2012 at 5:12 am and is filed under Knull. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
13 Responses to “Bättre upp, please!”

Pinsamt dåligt av honom att inte ens försöka. Sen kanske man inte lyckas alla gånger, men man får ju göra ett rejält försök iaf. Vi tycker inte att han får nån fler chans nu ;)

Japp. Från och med nu skiter jag förmodligen i honom! Han verkar inte fatta vad sex handlar om.

Du kommer hitta någon bättre. Det vet jag ;)
Till alla dessa nollor: Sex är all form av beröring och inte enbart in-ut-sprut-slut.

Instämmer med föregående. Ingen idé att hålla fast vid nån som inte ger dig det du vill ha när det finns så många andra som vill det.

Tråkigt att läsa! :-(

Tack för ert stöd! Som sagt, nu är det slut på chanser. Och som jag brukar säga: Det här blev mitt problem några gånger, men efter jag sagt tack och hej är det hans problem att lösa – på potentiellt obestämd tid. ;)

Hmm en liten “egokille”
Han har inte fattat “grejen” ju mer en kvinna njuter, ju mer får vi grabbar ut av det!

/NN

NN-Gbg: Han borde börja med att lära sig tillfredsställa den andre, annars kan han ju lika gärna runka. Kan vara bra att ta itu med det snart, annars dröjer det nog länge tills någon vill vara med honom. Håller med om att den andres njutning är en minst lika stor del av nöjet!

Antingen så lär han sig eller så kommer han på det för sent Liv.
Men han är inte mycket att hänga i julgranen direkt *S*

Finns bättre grabbar ;-)
/NN

Gissar på det senare. Han är ingen yngling, i din ålder typ. Och ändå så clueless. :)

Okej… Blir lite byfiken på din gissning. Hur gammal är han?
/NN

Närmare 40.

Då är det bara att beklaga, han kommer aldrig att lära sig!
/NN

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>