Varit på dejt igen

Posted by: Liv

January 14th, 2012 >> Sexdejting

Idag skulle jag träffa killen som inte törs ta initiativ. Han var ganska söt. Vi gick och tog en kopp te bara. Vi började snacka om olika grejer och han pratade om sitt jobb. Han var väldigt trevlig och soft som person, men han babblade på om sitt jobb och man fick inte en syl i vädret kändes det som. Ni vet hur det är när någon pratar och pratar och man har massor att säga, man kommer på små saker hela tiden men man får det aldrig sagt eftersom den andre har mundiarré. Gud vad taskig jag låter nu, men jag tyckte det var rätt jobbigt. Fast vi lyckades klämma in en del intressant snack också. Jag tycker man kan prata om rätt fåniga saker på dejter, typ leka lite. Det behöver inte vara seriöst, inte som en anställningsintervju liksom. Vi satt där ett tag till och tog en påtår, sen gick vi en promenad. Han verkar inte vara någon festprisse och han hånglade inte upp mig i en gränd, haha.

Vad kan jag säga? Jag känner nog inte att jag vill träffa honom igen. Kan inte riktigt säga varför men han kändes inte så lyhörd på nåt sätt. Väldigt mycket blablabla i sin egen värld. Var väl en känsla bara men jag kanske borde ge honom någon mer chans.

Senare fick jag snälla sms av honom där det stod att han tyckte jag var snygg och att han varit lite nervös och inte så utåtriktad som han brukade (shit grabben, hur mycket pratar du när du är som vanligt???). Han ville gå på en ny dejt snart. Vi får väl se.

Kort därefter började killen som faktiskt hånglade upp mig i en gränd att messa och ville att jag skulle komma dit kl 12 på natten. Men jag var seg, kände mig ofräsch och himla trött på killar också. Jag sa att jag inte kunde. Det kanske var dumt men äsch, det skulle kanske ändå inte blivit av.

This entry was posted on Saturday, January 14th, 2012 at 1:28 pm and is filed under Sexdejting. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
10 Responses to “Varit på dejt igen”

Ärligt talat va är det för killar du träffar? Tror att du själv på något sätt söker dessa lätt sagt udda…Du måste ta dig samman och söka andra killar. Mig till exempel;-)

Go on a date with me!!!

vägra ge sig! ahah

Salvado: Har dejtat ett par yngre killar på sistone, kanske ingen smart idé? Å andra sidan, Simon är äldre än jag…

Åldern spelar väl inte alltid så stor roll…eller? Beror kanske mer på personlig mognad och personlighet tror jag. Nu vet jag varken åldern på dig eller de du dejtar. Men killar på +35 har iregel mer att ge en tjej som dig än killar runt 20. Kanske skulle du vara mer selektiv i ditt dejtande? Ha en skön söndag:-)

Hehe “mundiaree” … Ett nytt ord i mitt ordlexikon ;D. Hoppas du träffar en “bra” kk snart :P . Du verkar ha lite problem nu på sista tiden :)

Bara att leta där ute Liv. Någon stans finns han *L*

Får man fråga vilka dejting sajter du är aktiv på och vad du heter på de ställena!!?

Theebeast: Samma dejtingsajter som alla andra, inga konstigheter. Kan inte ge ut vad jag heter eftersom folk från bloggen då kanske skulle kontakta mig. Ni kan ju redan kontakta mig här. ;)

Haha okej ;) hur ska man göra om man vill snacka privat med dig då?

Du kan alltid maila mig på livalexandersson at gmail . com

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>