Nya sexdejter på gång

Posted by: Liv

January 12th, 2012 >> Sexdejting

På senaste tiden har jag pratat med en annan Simon som jag träffat på en “vanlig” dejtingsajt. Vi kan kalla honom Oasis-Simon för att hålla isär de två pojkarna med samma namn. Han har inte gjort någon hemlighet av att han vill ha ett kk-förhållande och inget seriöst. Men jag försökte tygla honom lite för nu känner jag nästan ett visst äckel inför allt det här och jag tror jag behöver ett litet break på några dar då jag kan återhämta mig. Men han ville i alla fall att vi skulle fråga varandra frågor. Vi tog ganska snälla till en början typ “har du några husdjur?” och sen blev det typ “vilken är din favoritställning?” Han snackade nåt om att han ville komma hem till mig. Men jag hoppas att han vill träffas på neutral mark först.

Sen var det en annan kille jag skrivit till för länge sen och sedermera ignorerat eftersom han mest verkade vara intresserad av att chatta. Nu hade han blivit sur över tystnaden! Och nu ska ni få höra, jag sa sanningen för en gångs skull. “Du verkade inte seriös med att vilja träffas. Men lycka till.” Då förklarade han sig med att säga att han inte var killen som tog initiativet, i stället för att skriva: “Men vad fan, kvinna! Härmed bjuder jag ut dig för bövelen!”

Om någon säger: “Vi kanske kan ta en drink nån gång!” så tolkar jag det som ett nej. Det där “nån gång” brukar aldrig inträffa och jag vill inte ha kontakt med någon som kanske eventuellt vill träffas om det plötsligt genom en magisk, oförutsägbar händelse skulle passa bra. Inte ens när jag la korten på bordet kunde han säga att han ville ses. Men senare ändrade han sig och frågade om vi inte skulle försöka. Jag fick lust att ge honom en chans till. Trots allt. Även om jag ser samma potential för allting man skulle ta för sig med en sån person. “Sex? Ja sure, om det råkar falla sig naturligt just då.” På detta sätt får man aldrig kuk/fitta! Fatta! Haha! Inte via en dejtingsajt i alla fall.

Vilket sjå! Hur träffades folk förr i tiden? Hur har det ens blivit några barn gjorda i detta land?

This entry was posted on Thursday, January 12th, 2012 at 8:53 am and is filed under Sexdejting. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses to “Nya sexdejter på gång”

Förr i tiden var väl byn så liten så att det bara fanns en tjej i samma ålder som en själv, och så blev det som det blev.

Haha så var det nog. Men så var kraven lägre också.
Tycker generellt sett svenska killar är blygare. Synd det!

Ja, generellt är de blygare. Inget emot svenskar men det är så det är.

“Hur har det ens blivit några barn gjorda i detta land?” Hahaha…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>